Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.099
- 5.487
- 1.513
roma'nı sol ayaklı stoperi marcano'mu zor ama 31 yaşında olması belki olabilirMuriel & Marcano ikilisi gelsin de benim tek beklentim bu transfer döneminde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
roma'nı sol ayaklı stoperi marcano'mu zor ama 31 yaşında olması belki olabilirMuriel & Marcano ikilisi gelsin de benim tek beklentim bu transfer döneminde
cööööökkkkkkSON DAKİKA |
Emre Mor, Celta Vigo tarafından 4. kez kadro dışı bırakıldı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
onun ilaci fatih hocaEmre Mor kocaman bir hayal kırıklığı. Bize gelsin diyordum geçen sene ama vazgeçtim aman ha uğramasın sakın.
Fener de para olsa tam onlara göre topçu aslında.
sent via GSC
ozan kalsın,hep gol yediriyo kötü oynuyo ne de olsa.bu sorulamaz bile ya....ozan mı serdar mı denir mi..ozan müthiş bi seviyeye gelmişken üstelik.. yakıstıramadımstoper + (iki) forvet kesin gelir
sonra giden olursa yerine oyuncu aliriz belki
Stoper gelirse Ozan mi Serdar mi yedek kalsin (3lü oynamiyorsak)?
Hocanın kendine hayrı yok Emre yi mi adam edecek.onun ilaci fatih hoca
Yani reis kolay değil dediğin gibi ama Roma onu bedelsiz aldı ve kulübeyi ısıtmaktan öteye gidemedi. Roma 'da ki halini bilemem ama Porto 'da ki Marcano bence Galatasaray 'ın aradığı sol stoper kesinlikleroma'nı sol ayaklı stoperi marcano'mu zor ama 31 yaşında olması belki olabilir
ozan kalsın,hep gol yediriyo kötü oynuyo ne de olsa.bu sorulamaz bile ya....ozan mı serdar mı denir mi..ozan müthiş bi seviyeye gelmişken üstelik.. yakıstıramadım
teknigine lafim yok lakin belhandayla ciddiyet konusunu tartismam bile, su an belhandayi ariyormuyuz dersek evet cok hisedildi yoklugu.Hocanın kendine hayrı yok Emre yi mi adam edecek.
Belhanda için de Terim adam eder deniliyordu, ki Belhanda ne kadar kazma ve vurdumduymaz olsa bile Emre ye kıyasla kat kat daha ciddiyetli bir adam.
sent via GSC
Yani reis kolay değil dediğin gibi ama Roma onu bedelsiz aldı ve kulübeyi ısıtmaktan öteye gidemedi. Roma 'da ki halini bilemem ama Porto 'da ki Marcano bence Galatasaray 'ın aradığı sol stoper kesinlikle
Defansif özellikleri kademe bilgisi çok üst seviyede
Hava toplarında muazzamın da üzerinde rakiplere hava topunda şans tanımaz asla
Fiziği gayet iyi
Ağır değil kesinlikle hatta fiziğine göre hızlı bile sayılabilir
Tecrübeli defansa liderlik edebilecek soğukkanlı bir oyuncu
Yani bence aradığımız solak denge stoperi Marcano olabilir. Serdar/Ozan gibi 2 tane çok iyi hamleli stoperimiz var, ister üçlü defans oynayalım yanına Serdar&Ozan ikilisini koyalım ister dörtlü defans oynayım Nagatomo-Linnes- ve Ozan/Serdar ikilisinden birisini koyalım bence ihtiyacımız olan doğru adam Marcano. Acerbi için uzun süre bekledim olmadı Lazıo ellerine yar oldubari Marcano için bir şansımız olsun
marcano isminin önce basında çıkması gerekir bu durumdaYani reis kolay değil dediğin gibi ama Roma onu bedelsiz aldı ve kulübeyi ısıtmaktan öteye gidemedi. Roma 'da ki halini bilemem ama Porto 'da ki Marcano bence Galatasaray 'ın aradığı sol stoper kesinlikle
Defansif özellikleri kademe bilgisi çok üst seviyede
Hava toplarında muazzamın da üzerinde rakiplere hava topunda şans tanımaz asla
Fiziği gayet iyi
Ağır değil kesinlikle hatta fiziğine göre hızlı bile sayılabilir
Tecrübeli defansa liderlik edebilecek soğukkanlı bir oyuncu
Yani bence aradığımız solak denge stoperi Marcano olabilir. Serdar/Ozan gibi 2 tane çok iyi hamleli stoperimiz var, ister üçlü defans oynayalım yanına Serdar&Ozan ikilisini koyalım ister dörtlü defans oynayım Nagatomo-Linnes- ve Ozan/Serdar ikilisinden birisini koyalım bence ihtiyacımız olan doğru adam Marcano. Acerbi için uzun süre bekledim olmadı Lazıo ellerine yar oldubari Marcano için bir şansımız olsun
Dediğim gibi normalde ben Emre nin gelmesini istiyordum geçen sene.teknigine lafim yok lakin belhandayla ciddiyet konusunu tartismam bile, su an belhandayi ariyormuyuz dersek evet cok hisedildi yoklugu.
Ben de istiyordum ama bu cocuk istanbulda yok olup gider.Dediğim gibi normalde ben Emre nin gelmesini istiyordum geçen sene.
Ama takımda bu kadar sorunlu tip varken yeni birisine gerek yok.
sent via GSC