Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu alanın ayak içi acayip temiz be sağ ayaklı dalişka bu herif hem de aynı takımda oynuyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fbcfb5a3aeea4b94a0bc723b287a8e22.jpg

Bence adı geçen kimse gelmeyecek.. Mali şartlar ortada onu geçtim bizim yönetimin bossman kuralıyla adam aldığı da görülmemiş.. Ee kiralık işine bakıyorum onu da pek beceremiyoruz onyekuru var bir tek o da formsuz.. Oyuncu kiralayacaksan bjk gibi kiralayacaksan adamlar işi biliyor lakin onların da maddi gücü prestiji yetersiz olduğu için bir yerde çuvalladılar.. Gomez aboubakar talisca ljajic(vasat oynasa da son senesinde iyi işler yapmıştı) hatta Liverpool kalecisi karius bile görünür de transfer başarısıdır..
Ne yazık ki bizim kiralık yöbelimimiz yetersiz daha doğrusu biraz da menajer oyuncağı olmuşuz bu prangalardan kurtulmak lazım.. Üst düzey takımların as takımda oynamayan oyuncusunu kiralamak bu kadar zor olmasa gerek.. 16ya sattığın badouyu öyle böyle yarım sezon sonra kiralayabiliyorsun fırsatı bulunca.. Misal origi neden gelmesin yarım sezonluğuna geçen yıl da kiralandı iş yapamadı pek tekrardan fahiş bir ücret isteyecek durumda değiller veya batshuayi 3e valencia kiralamış memnun değiller neden bu tarz adamları zorlanıyoruz hiç anlam veremiyorum.. Keşke alanı transfer edebilsek bedavaya ama dediğim gibi bizimkiler bu işleri be erecek çapta değil

Just a little background info:
He grew up as a child in Denmark with his father in prison and a mentally ill mother. He always had behavioural problems because of his bad childhood.
Then this rich Turkish/English agent (forgot his name) took Emre Mor under his wing. He would then arrive to training in FC Nordsjælland driving in his agents Rolls Royce....where his team mates would come to training on bicycles. His agent made Ardan Turan making a private video message to Emre Mor.
With his bad childhood and the touch of luxury and bad people around him making him believe he is the ''new messi'' he ended up as a person believing he is above everyone, even his coach.

Emre Mor hkknda

Hapisteki babasıyla ve kafadan sakat annesiyle birlikte Danimarka'da büyüdü. Kötü geçen çocukluğu nedeniyle davranış sorunları gösterdi. Sonra şu zengin Türk İngiliz menajer kanatlarının altına aldı onu. Sonra bu menajerin Rolls Royce arabasıyla Nordsjelland antremanlarına katıldı. Diğer taraftan takım arkadaşları antremanlara bisikletle gliyordu. Bu menajeri Arda Turan'a özel bir video çektirdi Emre Mor için. Kötü çocukluk yıllar, lüks hayatın dokunuşu ve etrafındaki kötü insalar sonucu kendini yeni messi olduğuna inandırdılar ve kendini hep herkesin üstünde görmesine neden oldular hatta hocasının bile

Fildişi Milli Takımı’nın kampında açıklamalar yapan forvet Issouf Bayo: “Didier Drogba eski takımı için beni aradığında başım döndü, telefonda bayılacağımı sandım. O gece hayalimde kendimi Drogba’nın giydiği formayı giyerken hayal ettim.”

Doğru mu acaba bu ?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kocun dediklerini okudum. ffpyi takmicaklar gibi

Koc: Transfer yapacaz, FFP sartlarina yerlerine getiremiyoruz

yani 5 sene men anliyorum ben

Koc: Comolliye guveniyorum

zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ali kulubun damina koyacak. Gerci uefa dunya tarihinin en serefsiz organizasyonu oldugu icin yapikredi üzerinden verecekleri rüsvetlerle islerini halledebilirler.

Ffp yi zaten karşılayamıyoruz seneye avrupa kupalarına gitmemeyi seçip önümüzdeki yılların kadrosunu oluşturacağız.Allah ne verdiyse transfer yapacağız dedi adam resmen. Kulübü batırıp kaçacak bu belli oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt