Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında Tolgay'ı alsak güzel olacak Ndiaye yerine de sezon sonu orta saha alınır hem de Selçuk ile sözleşme uzatılmaz

Fikret Forest inadina 3 sene uzatir bize vermezzz, hata ozel madde koyar sozlesmesinde baska turk takimina gidemezsin diye.

ya fener gecen yaz da transfer yapmadı mı ?ayewe slimaniye sulanmadı mı tüm forum bjkliler vs.transfer yapmak için transfer yapılmaz.ayew ve slimaninin yıllık ücreti ortada.gitsinler yine para döksünler bi halta yaramadıktan sonra

forum hala aynı kafada ,fenerin olası transferleri için hala gereksiz endişeler var sanki

Tolgay tıp tekniği var ama ne mücadele ne istatistik konusunda iyi.

hicbi yerli topcu almayalim.. bi halt olmaz bizim yerli futbolculardan.. gina geldi artik

Modeste transferinde herhangi bir tazminat riski yokmuş, sözleşmeyi fesh etmesi tamamen yasalmış. Hatta Çin kulübü Modeste'ye alacaklarını da ödeyecekmiş. Bu gerçekse bu transferle ilgilenenlerin, hukukçuların derhal istifa etmesi gerekir. Galatasaray'ı uğrattıkları zarar milyonlarca Euro. Belki de şampiyonluktan ettiler bizi. İnanılır gibi değil.

Kulüpte eskiden calisan tanidiklarim var. Anlattigina gore icerisi bildigin ciftlik, millet kendi cebini doldurmanin pesinde. Basiretsiz, cakal tipleri toplamislar kulüp yönetiyorlar güya...

Bu ülkeyi de bu kulübü de bu tipler batiracak. Biz de disaridan seyredip bela okuyacagiz.

Tolgayin maaşı yüksek odeyemiyorlar ama o sapik herif bedava bırakmaz bonservis ister

Ljanici satin alamazlarsa sizce o bonservisiyle ve maasiyla Belhanda dan daha uygun olur mu bizde?

Bu sezon 3-4 Besiktas macin baktim ve adama az acidim.

Sag kanata top atarsa top geri gelmiyor ve Quaresma macta 10 orta yapiyordur.

Sol kanata topu verirse, Lens ve Babel arada sirada egoistlike takilip topun icine ediyorlar.

8 numaralari da yok zaten paslasabilecek.

Muslera

Mariano Serdar Ozan Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Ndiaye Rodrigues

Transfer

Kenarda Linnes, Donk, Emre Akbaba, Onyekuru, Sinan Gumus, +1 Forvet hamle oyunculari olur, eger Emre Akbaba ocaktan once donerse Ndiaye yerine 11'e yazarim ama mart-nisan gibi donecek diyorlar​

Super taktik, bence de 4-1-4-1 oynamaliyiz ama Fernandonun yerinde NDiaye ya da tek ön liberoyu kaldirabilecek enerjik bir isim lazım, Fernando dede gibi oynuyor.

Bir de Serdar ya da Ozanin yerine Cahill olmalı. Lider stoper olmazsa olmaz.

Feghouli(Kuru) Belhanda Emre Rodriguez dörtlüsüyle önde gerçek bir baskı kurabiliriz. Yalandan pres dönemi biter.

Ljanici satin alamazlarsa sizce o bonservisiyle ve maasiyla Belhanda dan daha uygun olur mu bizde?

Bu sezon 3-4 Besiktas macin baktim ve adama az acidim.

Sag kanata top atarsa top geri gelmiyor ve Quaresma macta 10 orta yapiyordur.

Sol kanata topu verirse, Lens ve Babel arada sirada egoistlike takilip topun icine ediyorlar.

8 numaralari da yok zaten paslasabilecek.

Ljajic beklenen performansi hic bir yerde yapamadi, sadece bir fiorentina da kipirdandi sonra yoklara oynuyor. Yada Belhandaya araplara saglam bir fiyata satabilrsek, Ljaic bizde 10 numarada nasil oynar onu merak ediyorum.

"İnter'in ilk transferi Ozan Kabak olabilir. İnter, Ozan için City ve United'la yarışıyor. Ozan, AB üyesi bir ülke vatandaşı olmadığından ya sezon sonuna kadar GS'da kalacak, ya da başka bir İtalyan kulübüne kiralanacak. Kısa sürede 10m€'luk transfer için görüşme olacak." Via TuttoMercatoWeb

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt