- 13 Ekim 2014
- 109.968
- 59.236
- 4.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünden beri herkes diyor . Keske son mactan sonra hemen aciklasalar'da, dönem resmi olarak baslamasini beklemeselerkolpaci bu
dünden beri herkes diyor . Keske son mactan sonra hemen aciklasalar'da, dönem resmi olarak baslamasini beklemeseler
2-3 kisi haric alayi kolpaci zaten. Maksat biraz eglenmek olsun burada. Resmi döneme daha 2 haftadan fazla varAma bu kolpacıların kralı işte.

Siz onu bunu boş verin de Luis Muriel transferi için zalavat zinciri kuralım
Youtube 'da bir adam video hazırlarken Muriel için Mini Ronaldo Nazario demiş. Gerçekten kendisi için yapılacak en güzel benzetme bu hani telefonların lite&mini versiyonu çıkıyor ya Ronaldo huawei mate 20 pro ise Muriel de huawei mate 20 lite 'dır
Sevilla halini bilemem ama İtalya 'da izlediğim Muriel 'i burada durdurabilecek zapt edecek defans yok
Adamda bir hücum oyuncusunda olması gereken her şey var fazlaca var hem de sadece diğer özelliklerine bakarak golcülüğü F/P ürünü telefon kıvamında işte. Gelip Gomis 'in gol rekorunu kırar diyemem, Diagne ile gol krallığında kapışır diyemem taş çatlasın 15-20 gol civarı atar 7-8 tane de asist yapar ama Gomis+Diagne 'nin takımına veremediği hücum katkısını tek başına verir
Gomis 'ten istediğimiz ama yapamadığımız her şeyi yapar ama Gomis kadar çok gol atmaz
Gelirse takım hücumunu tek başına yüklenir tek başına takımı yukarı çeker iddialıyım. Emre-Feghouli haydi bir de Onyekuru gibi hücum gücü yüksek adamlarla oynayacak bence ele avuca sığmaz bir takım olabiliriz hücum etme konusunda
Hele bir de şu Samatta ile birlikte gelseler var ya ...
Olur da Rodrigues/Maicon/Mariano gibi adamların satışından iyi bir bonservis elde edersek direk Samatta 'yı alıp Muriel 'i kiralardım
Muriel-Samatta2 tane black mamba 'yı bu ligde hayatta sapt edemezler ...
wonderkid değil zaten 27 yaşında ve sözleşmesinin son senesiymiş ocak ayında isteyen kulüp oyuncuyla görüşebilir sezon sonu içinLala denen cocuga baktım 12 milyon piyasası var. Genc yasta bu piyasayı yakaladiysa takimi bizden cok büyük paralar ister. Hayal kurmayin. Bizim yönetim wonderkid falan satin alamaz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi