Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz de mi twitter hesabi acip Alan bitti diye tweet atsak?

Bu kadar insider fazla ya. Dursunun parali yazarlari zamaninda bile bu kadar kisi transfer bitti diye yazmiyordu gibi geliyor.

Ilk Ali Naci/bipspor bildi (geliyorsa)

ekin ayaza göre modeste suan antrenmanlarımıza katıldıydı

onun kolpacı olduğunu ben bile biliyorum yani twitterım yok

bi de purocu biri var ağır kolpacı :asd:

Siz onu bunu boş verin de Luis Muriel transferi için zalavat zinciri kuralım

Youtube 'da bir adam video hazırlarken Muriel için Mini Ronaldo Nazario demiş. Gerçekten kendisi için yapılacak en güzel benzetme bu hani telefonların lite&mini versiyonu çıkıyor ya Ronaldo huawei mate 20 pro ise Muriel de huawei mate 20 lite 'dır

Sevilla halini bilemem ama İtalya 'da izlediğim Muriel 'i burada durdurabilecek zapt edecek defans yok

Adamda bir hücum oyuncusunda olması gereken her şey var fazlaca var hem de sadece diğer özelliklerine bakarak golcülüğü F/P ürünü telefon kıvamında işte. Gelip Gomis 'in gol rekorunu kırar diyemem, Diagne ile gol krallığında kapışır diyemem taş çatlasın 15-20 gol civarı atar 7-8 tane de asist yapar ama Gomis+Diagne 'nin takımına veremediği hücum katkısını tek başına verir

Gomis 'ten istediğimiz ama yapamadığımız her şeyi yapar ama Gomis kadar çok gol atmaz

Gelirse takım hücumunu tek başına yüklenir tek başına takımı yukarı çeker iddialıyım. Emre-Feghouli haydi bir de Onyekuru gibi hücum gücü yüksek adamlarla oynayacak bence ele avuca sığmaz bir takım olabiliriz hücum etme konusunda

Hele bir de şu Samatta ile birlikte gelseler var ya ...

Olur da Rodrigues/Maicon/Mariano gibi adamların satışından iyi bir bonservis elde edersek direk Samatta 'yı alıp Muriel 'i kiralardım

Muriel-Samatta
​
2 tane black mamba 'yı bu ligde hayatta sapt edemezler ...

Siz onu bunu boş verin de Luis Muriel transferi için zalavat zinciri kuralım

Youtube 'da bir adam video hazırlarken Muriel için Mini Ronaldo Nazario demiş. Gerçekten kendisi için yapılacak en güzel benzetme bu hani telefonların lite&mini versiyonu çıkıyor ya Ronaldo huawei mate 20 pro ise Muriel de huawei mate 20 lite 'dır

Sevilla halini bilemem ama İtalya 'da izlediğim Muriel 'i burada durdurabilecek zapt edecek defans yok

Adamda bir hücum oyuncusunda olması gereken her şey var fazlaca var hem de sadece diğer özelliklerine bakarak golcülüğü F/P ürünü telefon kıvamında işte. Gelip Gomis 'in gol rekorunu kırar diyemem, Diagne ile gol krallığında kapışır diyemem taş çatlasın 15-20 gol civarı atar 7-8 tane de asist yapar ama Gomis+Diagne 'nin takımına veremediği hücum katkısını tek başına verir

Gomis 'ten istediğimiz ama yapamadığımız her şeyi yapar ama Gomis kadar çok gol atmaz

Gelirse takım hücumunu tek başına yüklenir tek başına takımı yukarı çeker iddialıyım. Emre-Feghouli haydi bir de Onyekuru gibi hücum gücü yüksek adamlarla oynayacak bence ele avuca sığmaz bir takım olabiliriz hücum etme konusunda

Hele bir de şu Samatta ile birlikte gelseler var ya ...

Olur da Rodrigues/Maicon/Mariano gibi adamların satışından iyi bir bonservis elde edersek direk Samatta 'yı alıp Muriel 'i kiralardım

Muriel-Samatta
​
2 tane black mamba 'yı bu ligde hayatta sapt edemezler ...

Samattaya unut kardesim o ancak Ozan 20m+ satilirsa ancak alabilirsin ve en az 8m isterler

Muriel 1.5 yıl kira
Alan bedava şeklinde 442ye dönüp şampiyon olabiliriz

Albayrak’ın iyi transfer yapabileceğine inanlar mı var halen? Dursun gibi anca 1 eden adama 3 teklif eder ve kazançlı olduğunu sanar.

Alan gelsin başka beklentim yok korkuyorum mis gibi fırsatı kaçıracaklar diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt