Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

giphy (5).gif

yahu bir yanım bu çocuk gitmemeli hakikatten büyük yıldız olacak daha 18 yaşında bu tur oynayan bir oyuncuyu görmedi bu ülke arda-emre 2 seviye altı bu çocuğun.
Diğer yanım ise bu ülkede gelisemez tam yaşı çiğ çiğ yerler hem çok güzel para ve gelecekte bizim için güzel pazarlama olur diyor.
Bilemiyorum altan 25 milyon+sonraki satıştan madde olur umarım, ingilizler için artık para değil bu rakamlar.

"ben star tv nin kablolarını çekerek kurdum, sana da yar olmaz o, ferit şahenk efendi" kablolar kıcına girdi şahenkin harbiden,dön gel baskan ol uzanım bize

balotelli tam terimlik oyuncu nice kaça bırakır ocakta acaba sözleşmesi bitiyor sene sonu

yahu bir yanım bu çocuk gitmemeli hakikatten büyük yıldız olacak daha 18 yaşında bu tur oynayan bir oyuncuyu görmedi bu ülke arda-emre 2 seviye altı bu çocuğun.
Diğer yanım ise bu ülkede gelisemez tam yaşı çiğ çiğ yerler hem çok güzel para ve gelecekte bizim için güzel pazarlama olur diyor.
Bilemiyorum altan 25 milyon+sonraki satıştan madde olur umarım, ingilizler için artık para değil bu rakamlar.
atalay ve ali yavuz da ozan gibi

Kirli işlerde parmagi olan birinin, sabikasi belli olan birinin, bu sebepten Turkiyeden bile ayrilmak zorunda kalan birinin temiz Galatasarayimizla iliskilendirilmesi bile beni acitiyor. Gel gor ki burada baskan olsun diyenler bilr var..

Maddi yöne agirlik vermediğimiz için biz hep Galatasaray olduk. Maneviyattan hicbir zaman prim vermediğimiz icin, orf/adet/felsefe bildigimiz icin biz Galatasarayiz. Bunu kirletmek olmaz

Ne cem uzani arkadaslar, RTE ayagini operse belki ulkeye donebilir. Malesef, keske gelse. Adam zamaninda jardeli almisti, oda ozamanlarin en pahali transferiydi, dusunun suan 70,90m euro eden bir Forveti almak gibi

Gençleri begenmedigimden degil ancak haksiz mi ? Cok abartmak yine onlara zarar verecek
Screenshot_20181219-014433.webp

Sensiz olmadi ellerime kelepce
Vurdun kalmadi ayriliga gerekce
Nasil ki evlerin odalari varsa
Nasil ki kuslarin yuvalari varsa

Gonlun mabedimdir
Omrum al senindir
Gordum gozumu ilk acisimla
Dondum dolastim ellerine
Basim nasil hasret dizlerine
Askim sen sakin kuslara uyma

1545173939299.webp

Adam gibi bir forvet +idare eder bir forvet sağlam tecrübeli bir stoper olursa da sağlam bir orta saha alırsak ligin 33. kaftasında başağa koyup ikili averaj +3 puan ile Sami Yen de şampiyonluk turu atacağız

Gençleri begenmedigimden degil ancak haksiz mi ? Cok abartmak yine onlara zarar verecekEkli dosyayı görüntüle 34150

Gençlerimiz içinde Arda potansiyelinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben de ama M.Boleslav maçından önceki sezon Arda yarım devre Manisaspor'da Ersun Yanal'la birlikte çok iyi çıkış yakalamış ve neredeyse tüm maçlarda oynamıştı. Bu çocuklara daha Keçiören maçında bile güvenilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt