Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömer bayram +selçuk +apoya ettiğim küfürlerden ötürü ceza aldım bazı Galatasaray forumlarından o küfürlerimin arkasındayım

Gençlerimiz içinde Arda potansiyelinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben de ama M.Boleslav maçından önceki sezon Arda yarım devre Manisaspor'da Ersun Yanal'la birlikte çok iyi çıkış yakalamış ve neredeyse tüm maçlarda oynamıştı. Bu çocuklara daha Keçiören maçında bile güvenilmiyor.
ardadan daha iyi olanlar var bilakis

Gençlerimiz içinde Arda potansiyelinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ben de ama M.Boleslav maçından önceki sezon Arda yarım devre Manisaspor'da Ersun Yanal'la birlikte çok iyi çıkış yakalamış ve neredeyse tüm maçlarda oynamıştı. Bu çocuklara daha Keçiören maçında bile güvenilmiyor.

Aslinda bugun ikinci yarida izledigim atalay arda potansiyelinde. Biraz fizik biraz yirticilik ile olur. Ardaya yakin hatta daha iyi oyun görüşü var.

Gençleri begenmedigimden degil ancak haksiz mi ? Cok abartmak yine onlara zarar verecekEkli dosyayı görüntüle 34150
peki 19 yasında manisada 33 maca cıkan yanında holosko,zelenka,hakan balta,sinan kaloglu gibi dönemin iyi ve yetenekli oyuncularıyla oynayan ardayı,5 dk 10 dk şans bulan gencleri yanında ahmet maicon gibi çöplerle oynatıp laf etmek haksızca değil mi?

Sergen sen bir çoğumuzdan daha iyi takip ediyorsun gençleri. Bilmediğimden soruyorum kim var mesela Arda'dan daha potansiyelli genç?
yunus akgün ( mac eksiğini kapatırsa ve feghouli vs gibi kaliteli ayaklarla oynarsa görürüz durumu)
atalay babacan
ali yavuz kol
mustafa kapı
yusuf erdem gümüş(15)
bartug elmas(15)

vs cok var

peki 19 yasında manisada 33 maca cıkan yanında holosko,zelenka,hakan balta,sinan kaloglu gibi dönemin iyi ve yetenekli oyuncularıyla oynayan ardayı,5 dk 10 dk şans bulan gencleri yanında ahmet maicon gibi çöplerle oynatıp laf etmek haksızca değil mi?

Laf etmedim ki. Abartmayalim olan cocuklara olur dedim. Zaten yazdim atalayda arda potansiyeli var. Calisirsa baya is yapar. Neyse bekleyelim daha onlerinde uzun zaman var

Bu kadar zorlu ve kötü bir döneme rağmen bence hala iyi konumdayız hedefler bizim için mümkün. Uefa'da devam ediyoruz rakibimiz Benfica, Türkiye Kupasında son 16'dayız , Ligde tüm ana rakiplerimiz ile dış sahada oynadığımız bir ilk yarıda şuan 8 puan gerideyiz ama bu hafta sonunda 5 veya 6 yapabiliriz bence çok kilit olacak Sivas maçı, O maçı kazanırsak herşey lehimize olacak. İkinci yarı takviyeler ve kadronun tamamlanması ile çok daha iyi olacağız

Bu kadar zorlu ve kötü bir döneme rağmen bence hala iyi konumdayız hedefler bizim için mümkün. Uefa'da devam ediyoruz rakibimiz Benfica, Türkiye Kupasında son 16'dayız , Ligde tüm ana rakiplerimiz ile dış sahada oynadığımız bir ilk yarıda şuan 8 puan gerideyiz ama bu hafta sonunda 5 veya 6 yapabiliriz bence çok kilit olacak Sivas maçı, O maçı kazanırsak herşey lehimize olacak. İkinci yarı takviyeler ve kadronun tamamlanması ile çok daha iyi olacağız

Biz kotuyuz ama rakipler de berbat. Benim tek cekincem bu sakatliklarin ikinci yari surmesi. Umarim hoca inat yapmiyordur ve haklidir. Eger kondisyoner sıkıntı ise o zaman sezon yanar

Türkiye nin en potansiyelli altyapisi her zaman GS da olmustur. Potansiyeli uzaklarda aramamiza gerek yok. Yeterki sans bulsunlar, dogru egitimi alsinlar. En fazla yerli yildiz cikaran kulup biziz.

Dembabanın manageriyle görüşülmüş o adam sadece dembabanın menegerimi acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demba ba ne yahu ulan bir işiniz de düzgün olsun Vagner Love ile arasındaki tek fark ismi aynısı yahu Eren'i bile zor keser o kadar diyorum.

-------seleznov-demba ba
garry--selcuk--fernando---sinan
ömer---maicon--ahmet---mariano
-----------muslera

ben en cok bu maiconu bu leş performansından sonra satamicagız diye tırsıyorum nerden bulmuslar bu kazma oglu kazmayı cok ilginc .;d

Alan sadece golcülügü ile degil, teknigi, hizi ve oyun görüsü ile komple süper bir forvet yav. Acil gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt