Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fernandoya iyi teklif varsa gitsin de onun kalitesinde bi dos nerden bulcaz şu ara ??

brazilya cop tayfasindan kurtulursak resmen bayram edecem

Fernando yerine ayağı iyi olan önceliği savunma olan bir orta saha bulmalıyız.

Mesela Ndiaye giderse yerine Poko ve Mensah olabilir. Ama Fernando nun yerine kim alınabilir ? :unsure:

Allahım kafayı yiyeceğim herhalde en sonunda. Sene başından beri forvetsiz oynuyoruz basında adı geçenler
Seleznyov
Doukara
Muriç
Demba Ba

A.Albayrak senin vizyonuna tüküreyim ben seni tek başına koskoca Galatasaray futbol takımının başına koyan M.Cengiz 'in de aklına tüküreyim Allah rızası için siz transfer filan yapmayın

Sene başında haftalarca Modeste 'yi bekledik geldi Köln aldı gitti
Şurda haftalardır Muriel 'i bekledim onu da Milan kapıyor

ABV böyle iş bilmez yönetimlerden bıktım usandım ...

Bence Fernando 'yu satmanın zamanı şimdi değil zaten çok kritik 2-3 tane nokta atışı transfer yapmamız gerekiyor üstüne Mariano 'nun gideceği de kesin gibi bir de sağ bek transferi çıkabilir başımıza. Bir de üzerine Fernando 'yu satıp 4-5 tane nokta atışı transfer yapmak zorunda kalırız

Bu yönetimden bahsediyoruz renktaşlar Ndiaye 'yi satıp yerine kimseyi almayan sene başında aldıkları adamların içinden sadece Nagatomo düzenli olarak oynayan hoca forvet transferi isterken elindeki forveti de satıp forvet almayan gözümüzün içine baka baka 2 tane forvet alıcaz deyip "Çin kulübü bizi tehdit etti" "Gomis 'i bana anlatmayın" diyerek kendisi hariç kadı kızına kadar herkese suç bulan bu yönetimden bahsediyoruz

Koskoca yaz transfer döneminde 1 tane isabetli transfer yapamayan şu yönetim şu kısa transfer döneminde
2 tane forvet alacaklar
1 tane stoper alacak
1 sağ bek alacak
Üzerine bir de Fernando 'nun yerini dolduracak ?

Buna gerçekten inanan var mı ? Fernando satılırsa sene sonuna kadar düzenli olarak Donk&Selçuk ikilisini izleyeceğimizin farkında değil misiniz ?

Fernando sezon sonuna kadar kesinlikle takimda kalmali.

44361121_184887249117799_5367824097138494901_n.jpg

Sat Mariano & Maicon ikilisini
Al Balotelli & Marcano ikilisini

Muslera
Linnes-Ozan-Marcano-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Balotelli-Rodrigues
​

Udineseli Fofana yi çok isterdim ortasaha yaşı genç teknik iyi kaç para fiyat isterlerdi acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt