Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalmasını isteyen yanım bu üçünü yan yana oynarken gormek istiyor. Altyapinin maclarinda bir hoş oluyorum o paslasmalar çalimlar sonra gidip got kılı ağarmış abilerine bakip kendimi boşluktan bırakasım geliyor.

O yuzden inadına gençler
dün celilin topu çizgiden cıktı.farkettiysen yunus-atalay ve celil işbirliğiydi o atak.demek istediğim 2000-2001 ve 1999 aslında ayırmak istemiyorum jenerasyonları...bu cocuklar birlikteyken güzel oynuyolar.tabiki feghouli falan da olursa yanlarında uyumlu olur bişeyler öğrenirler ama selcuk,ahmet,ömer,mugdat,maicon,hatta donk(dün kötüydü bence) gibi kazmalar oyunlarını bozuyo cocuklaırn.dün yunus bunların yüzünden ilkyarıyı çöpe attı resmen,mevkisizdi.top alamadı hiç bunların yüzünden.

Ali Yavuz
Suleyman Lus
Gokay
Atalay
Samet
Kapi

Dun 11 baslamaliydi
Bunlar yerine
Omer
Ahmet/maicon
Selcuk
Migdat
Fln oynadi yav yazik
valla kim ne düşünür bilemem ama potansiyellerini ve fiizklerini bilerek söylüyorum.süleyman,abdulsamed,gökay ve ali yavuz ilk 11 için hazır bence.kaliteleri olmasa zaten ilk11e uygun görmem.ama cok kaliteliler.

ozan 1.87
gökay 1.84
abdulsamed 1.89
süleyman luş (17 yasında)1.78 var boyu sanırım.
ali yavuz (17 yasında) 1.77

fena degil ilk 11 için

valla kim ne düşünür bilemem ama potansiyellerini ve fiizklerini bilerek söylüyorum.süleyman,abdulsamed,gökay ve ali yavuz ilk 11 için hazır bence.kaliteleri olmasa zaten ilk11e uygun görmem.ama cok kaliteliler.

Atalay biraz geride belki fizik olarak ama kotu degil
Bak ayni seyi recep yunus celil icin soyleyemiyorum onlarin cok calismasi gerekiyor
Recepi ve celili yeterli bulmuyordum zaten bi yunusta yanildim
Yunusun cok cok calismasi lazim

Bak ayni seyi recep yunus celil icin soyleyemiyorum onlarin cok calismasi gerekiyor
Ozan gibi vucüt geliştiremezlerse Yunus ve Celil süper ligde oynayamaz.

Atalay'a biraz inancım var.

Ama abartılı bir jenerasyon değil kesinlikle.
Zaten Ozan çıktı +1 topçu daha çıksa 2 sene içinde bence gayet iyi.

celil fiziki açıdan yetersiz kaldı.recepin heycanı var.o sorun.ama yunusta yanılacak bişey yok.sonuca hep etki ediyo.dün 1 asistini yine mugdat yedi mesela.yunus evet calısmalı ama maç eksiğini gidermek zorundayız.kayseri macında yunusa hayrandık mesela,yenimalatya macında yunusun savunmaya gelip cıkardıgı paslar yine sahaneydi.pas yetenegi müthiş.

ve ben o yuzden hocaya hak verdim,gördüğün gibi yunus tek maçla kral tek maçla faso fiso oalbiliyo.ve gördüğün gibi celil hazır değil.o zaman fatih hoca fiziken hazır olanlara sans verecek ozan gibi.ona sans versin buna şans versin demekle olmuyo.gözlemlemek lazım.kim olabilir gökay,abdulsamed ve ali yavuz tabiki.ha fizği fena olmayıp yetenegini sergileyebilecek olan da atalay ve mustafa kapı gibileri

bu arada cekdarı unuttuk ya.ulan cekdar dün oynasaydı kesin hayran kalırdık.hemen sözleşme imzalanmalı.

celil fiziki açıdan yetersiz kaldı.recepin heycanı var.o sorun.ama yunusta yanılacak bişey yok.sonuca hep etki ediyo.dün 1 asistini yine mugdat yedi mesela.yunus evet calısmalı ama maç eksiğini gidermek zorundayız.kayseri macında yunusa hayrandık mesela,yenimalatya macında yunusun savunmaya gelip cıkardıgı paslar yine sahaneydi.pas yetenegi müthiş.

ve ben o yuzden hocaya hak verdim,gördüğün gibi yunus tek maçla kral tek maçla faso fiso oalbiliyo.ve gördüğün gibi celil hazır değil.o zaman fatih hoca fiziken hazır olanlara sans verecek ozan gibi.ona sans versin buna şans versin demekle olmuyo.gözlemelemek lazım.kim olabilir gökay,abdulsamed ve ali yavuz tabiki.ha fizği fena olmayıp yetenegini sergileyebilecek olan da atalay ve mustafa kapı gibileri
Iyi bir takim olabilseydik bu cocuklari yavas yavas rotasyona dahil edip edip oyle kazanirdik.
Sene basindan beri bir ton sakat bir ton cezali var
Ustune forma adaletsizligi de var
Yarim devre cope gitti
Umarim yeterince dusunulur hatalardan ders cikarilir ve tekrardan yukselise geceriz
Hata yapma luksumuz yok artik

ve bence dün forvette yunus oynasaydı 3 gol atmıstı.

Iyi bir takim olabilseydik bu cocuklari yavas yavas rotasyona dahil edip edip oyle kazanirdik.
Sene basindan beri bir ton sakat bir ton cezali var
Ustune forma adaletsizligi de var
Yarim devre cope gitti
Umarim yeterince dusunulur hatalardan ders cikarilir ve tekrardan yukselise geceriz
Hata yapma luksumuz yok artik
bak dedigime geldin yusuf.bu cocuklar iyi bi takıma monte edilirse fayda saglarız.ozan gibi makine degilki hepsi herseye yetişsin.ha ali yavuz hariç.o baska bişey.ama forma adaletsizliği pek yok bence.eren yerine sinan oynasın mugdat oynasın dedik gördük olmadıgını.bu cocukları heba etmek istemediği ortada fatih hocanın.ama ümit ve hasandan kurtulmalıyız.fatih hoca yokken saçmasapan işler yapıyolar.

marcus thuram
alan
umut bozok

insallah 3 üde gelir.origi falan şart degil.

Eğer bu gerçekse şimdiden geçmiş olsun Seleznov gibi adamlar geleceğine Erenle yola devam edelim daha iyi..
Bize atlet hızlı aynı zamanda iş bitiren adam lazım nasıl alırlar bulurlar bilmem ama pivot santrafor uymuyor bizim sistemimize..
Önde baskıyı seven coşkulu bir oyuncu lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt