Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Genk'in forvet oyuncusunu çok beğenmiştim stil olarak

Mbwana Samatta - Player Profile 18/19

Kaç paradır bu eleman alınmayacak adam değil bence..
7-8 mil.€ civarlarında olduğunu düşünüyorum eğer söylenen Mariano 5.7 mil.€ Maicon 5 mil.€ gibi satışları gerçekleşirse bence de alınmayacak adam değil

Samatta + Cahill/Marcano/Mangala transferleri yapılabilir o paraya

Yaşı da genç renkdaş 25 yaş çok ideal hani argo tabir ama tam yaşında yani :D

Potansiyelli gençleri kulüpleri öyle bir kaç milyon Euro'ya bırakmıyor. Biz buradan adamdaki potansiyeli fark edeceğiz de adamlar kendi oyuncusunu bilmeyecek mi? Taş gibi bir forvet alsınlar yanına 1-2 milyon Euro'ya ya tutarsa transferi yapsınlar ama bu kafayla kadromuza iki çöp daha dahil etme ihtimalimiz epey yüksek.

muslera
sabri ozan serdar ömer
fernando
selçuk ndiaye
onyekuru seleznov garry

yedekler: muriç,feg,belhanda,ismail,eren,nagatomo,ahmet,yunus,celil,lines

ft vizyonlu 2. yarı için alternatifli güzel kadro

maiconu satacaklarsa stoper alternatifi hakan balta olsun, vefa borcumuzu ödemis oluruz.

Muriel kacti gibi, Milan yonetimi 12m uzerine anlasmis ama milan taraftarlari gelmezsin diyor.

ben olsam leipzig/dortmund alt yapisindan bir antrenörü en az 1 yilligina getirirdim. ver yillik 500 bin euro. alt yapida u15den baslayarak tüm oyunculari izlesin, rapor yazsin. iyi alt yapi oyunculari sürekli kademe kademe yükselsin. alt yapida en azindan ahmet ve maicon kadar stoper, ömer bayram kadar sol bek, selcuk kadar orta saha, eren ve mugdat kadar forvet oldugunu düsünüyorum. bu genc oyuncu düsmanlari hic kimseyi oynatmiyor. alt yapi hocalari les, a takim ekibi de korkak.

Sacmalama yahu, futboldan iyice uzak kaldin galiba :D

Ne Balta si adam futbolu birakti cigara iciyor evinde, biraz ciddiyet lutfen...
seleznov muriqi ba gibi isimleri görünce yakisir diye dusundum 1 an

vaziyet bunu gösteriyor

yakinda sabri alt yapida hocalik yapmaya baslar kesin

Hakan balta gibi bir oyuncu var oynamıyor takımında
Lucescu

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt