Reis var mi 8 numara icin onerebilecegin dusuk maliyetli bir isim. Oyunu iki yonlu oynayabilen, oyun gorusu olan ve orta sahada pas yapabilen ayagi temiz bir oyuncu? Cyprien vardi mesala ama o tren coktan kacti.
Valla ben senelerdir Adrien
Silva 'yı yazmaktan dilimde tüy bitti Fernando transferinden bile daha kolay olabilir adam takımın takımla ilişkisi tamamen kesildi ligin ilk maçında bir 80 dakika oynamış sonraki maçta 8 dakika sonrasında bırak 11 oynamayı süre almayı kadroya bile almamışlar adamı
yaşı da hiç sıkıntı olacak bir yaşta değil. Ne durumdadır onu bilemem ama A.Silva isterse orta sahaya bir tabure çekip otursun yine de şu ligin uzun zamandır gördüğü en iyi 8 numara olur. Ligimizin en iyi merkez orta sahalarına bakıyorum Ndiaye-Oğuzhan-Kucka-Guilerme-Castro-Eljif-İrfan Can filan şu adamları toplasan A.Silva 'nın kramponu etmez
Gerçekten şu ligde ne zaman orta sahamız düzgün işlese birbirini tamamlayan adamlardan oluşsa hep şampiyon olduk bence 22. şampiyonluğun yolu da orta sahada yatıyor
Merkezde Adrien Silva ve Fernando Reges onların önlerinde Emre/Belhanda ikilisinden birisi ama bana kalırsa kesinlikle orada Atalay 'a bir şans vermemiz gerekiyor en az Ozan Kabak kadar katkı vereceğini düşünüyorum
Başka birisini söyleyecek olursam ManU 'dan Andreas Pereira 'yı söylerim sene sonunda sözleşmesi bitiyor gerçekten ManU 'da kendine yazık ediyor o çocuk bayağı yetenekli Ondan başka ben uzun süre Érick
Gutiérrez 'in transfer edilmesini istedim onu da PSV kaptı ama bırakırlar mı onu bilemem
İtalya 2. liginde oynayan Sandro
Tonali diye bir çocuk var bildiğin Pirlo 'nun wonderkid versiyonu çocuk. Ama o da İtalya milli takımına seçilmeye başladı filan onun içinde tren kaçtı diyebiliriz belki de
Aurélien Tchouaméni diye bir çocuk var onu hiç izlemedim ama geleceğin Pogba 'sı filan diyorlar bayağı gümbür gümbür gelen bir çocukmuş
Tolgay 'ın gelmesini isterim mesela STSL 'de en beğendiğim yerli orta sahalardan birisi
Salih Özcan iyi bir futbolcu olacağa benziyor
Ama işte bunların hepsinin iyi kötü bir maliyeti olacak maalesef bu dönemde Galatasaray seviyesine yakışır diyebileceğimiz bir orta sahayı hiç ucuz maliyetlerle getiremiyoruz Emre&Belhanda gibi örneklerden gördüğümüz gibi hatta çoğumuzun beğenmediği Ndiaye bile 20 mil.€ bandına yaklaşabiliyor bonservis ücreti ...