Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı şu bu ikili açık alanda da çok etkili olamıyorlar artık o yüzden geçiş oyununu da oynayamıyoruz ...

Sıkıntı su ki ; bizim ligde gecis oyunu falan hikaye. One gecsen bile Anadolu takimlari cesaretle üzerine gelmiyor. Bu ligde dar alan oyunculari her zaman is yapmistir ve yapacaktır.

Beyler fenerbahçe maçında dk 78 de massimo girdi oyuna yorumları okuyorumda ferdi messi benzetmesi falan yapmislar izleyemedik çocuğu.

Beyler fenerbahçe maçında dk 78 de massimo girdi oyuna yorumları okuyorumda ferdi messi benzetmesi falan yapmislar izleyemedik çocuğu.

Ferdi den birsey olmaz, Hollanda'da gercekten iyi olsaydi Ajax, Az, Psv, Feyenoord 14-15 yasinda kapmisti cocugu hemde 1,7m bonservisle. Cocunun menajer ayni oldugundan onerdi ve genclesitrme operasyonu isteyen ali koc hemen aldi.

Lille'de Toure diye bir sol bek var, Lyon'daki Mendy'den sonra ligin en iyi sol beki, keske paramiz olsada alabilsek.

adamin 1,5 sene kalmis sozlesmesi.

Onun sol kramponunu alamyiz, rizeli tir soforu gidip sivastan ugur ciftciyi 3m bonservisle getirir ondan sonra av lav yu hozam der.

En kotusude nedir biliyormusun knka, bunu gercekten yapma kabiliyeti var Albayrak denilen lisanssiz tir soforu.

Bazen dusunuyorum, son 10 yilda o kadar firsat transferi kactiki dogru durust yoneticiler olsaydi yemin olsun suan borcumuz kalmamisti veya cok az vardi. Gecen yaz Dembele,Delaney,Cyprien hepsine kacirdik. Suanki piyasada en az 17m ederdi tanesi.

Ulan aklıma bunu getirtiniz
55db4ac7b663da3530b8dc6d97a87048.jpg

DseyEqbWkAAsCrB

Daha fazla oynayabilmek icin ocakta baska takima kiralik gidecek, bir macini izledim, buyuk potansiyel, Alan ile beraber takima kazandirilmali.

Ferdi den birsey olmaz, Hollanda'da gercekten iyi olsaydi Ajax, Az, Psv, Feyenoord 14-15 yasinda kapmisti cocugu hemde 1,7m bonservisle. Cocunun menajer ayni oldugundan onerdi ve genclesitrme operasyonu isteyen ali koc hemen aldi.

Aynen öyle. Bu ulkeye genc oyuncu veriyorsa hemde hollanda gibi bir ekol demek ki ışık görmemişler.ben buralara potansiyelli oyuncu geldigini görmedim Bruma haric. Onunda parasi iyiydi zaten. Yani elin adami gelecegi olan adami 1 milyona falan satmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt