Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Hocam bende yazın Trezeguet'yi deli gibi isteyenlerdendim.Ama şu an bakıyorum da adam için vizyon yok. Slavia Prag teklif yaptı ta oralara gitti maaşı beğenmedi. Beğense gidecekti. Hadi onu anladık Avrupa da boy göstermiş olmak niyetindedir.Şimdi de Orta doğu ülkelerinden birinden teklif geldi diye antremanlara çıkmıyor. Bu adam çok yetenekli belki de bizim ligin en yeteneklisi ama karakter ve mental olarak koca bir SIFIR. Tabiki benim görüşüm. Ha gelse yine içten içe sevinirim ama olası bir teklifte bize de aynısını yapar gerçeğini değiştirmez.
Yok hocam haklısın. Sorunlu bir adam ve ben de Garry varken istemezdim ve istemedim de. Ama bunu vizyona bağlamadım bazı arkadaşlar gibi. Garry varken gereksizdi bence. Garry gitse alınabilirdi. Demek istediğim sonuçta bu adam bizim sene başında bizim onu taraftar olarak istemediğimizi biliyor ve bu yüzden ben olsam bize ders verircesine başka takıma giderdim. Ayrıca bu adamı Kasımpaşa arkadaşın dediği gibi 5-6’ya falan bırakmaz. En az 10’u var.