Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bende yazın Trezeguet'yi deli gibi isteyenlerdendim.Ama şu an bakıyorum da adam için vizyon yok. Slavia Prag teklif yaptı ta oralara gitti maaşı beğenmedi. Beğense gidecekti. Hadi onu anladık Avrupa da boy göstermiş olmak niyetindedir.Şimdi de Orta doğu ülkelerinden birinden teklif geldi diye antremanlara çıkmıyor. Bu adam çok yetenekli belki de bizim ligin en yeteneklisi ama karakter ve mental olarak koca bir SIFIR. Tabiki benim görüşüm. Ha gelse yine içten içe sevinirim ama olası bir teklifte bize de aynısını yapar gerçeğini değiştirmez.

Yok hocam haklısın. Sorunlu bir adam ve ben de Garry varken istemezdim ve istemedim de. Ama bunu vizyona bağlamadım bazı arkadaşlar gibi. Garry varken gereksizdi bence. Garry gitse alınabilirdi. Demek istediğim sonuçta bu adam bizim sene başında bizim onu taraftar olarak istemediğimizi biliyor ve bu yüzden ben olsam bize ders verircesine başka takıma giderdim. Ayrıca bu adamı Kasımpaşa arkadaşın dediği gibi 5-6’ya falan bırakmaz. En az 10’u var.

Saygıdeğer başkanımız yine entellektüel birikimi ile transfer hakkında açıklamalar yapıyor.

araplara gitmek istiyormuş ama paşalılar bırakmıyormuş.
kendiside bu yüzden antremanlara çıkmıyormuş.
nerde karaktersiz arap hepsi buraya doluşmuş.

kasımpaşa arapların teklifini az bulmuş sebeb o

cok begendiginiz bayıldıgınız trezegede klasik boş beyinli arap futbolcu

Sportif Direktör Nursal Bilgin; "Trezege kadro dışı bırakılacak gibi duruyor. Kararı kulüp başkanı Turgay Ciner bugün verecek. Oyuncu yurt dışında bir kulüple transfer görüşmesinde bulunmuş. Birtakım sözler vermiş. Bu kulüp iddia edildiği gibi Fenerbahçe değil. Trezeguet'nin başka bir kulüple görüşmemesi gerekiyor. Başkanımız bu durumu kural dışı olduğu için kabul etmedi. Sözleşmesinde herhangi bir satış opsiyonu da yok. Sezon başında yeni sözleşme yaptık ve bu maddeyi kaldırdık."

trezeguet fenerbahceye gider

6-7M bu olur devre arasi

Yabancı oyuncuları kasdetmiştim.

Onunla ilgili saglikli bir degerlendirme önümüzdeki yaz transfer sezonunda ve takip eden sezonda yapilabilir bence. Cünkü kadroda sezon sonu sözlesmesi bitecek cok fazla cöp var, acilan boslugun bir kismini scout transferleriyle gidermeye calisabilir.

96-2000 döneminde yabanci siniri 3-4 oldugu icin wonderkid transferi zordu. Yabancilardan 3'ü Hagi, Popescu ve Taffarel'di sonucta.

sene sonu icin efecan karacayla anlasmısız haberleri var twitterda tam bi anadolu takımı olma yolunda hızla ilerliyoruz :D

Keşke doğru olsa hem Selçuk'tan kurtulacağız hem iyi bir yerli orta saha kazanacağız

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Tolgay Arslan'ın babası ile temasa geçti. Beşıktaş'ta kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan için ikinci başkan Abdurrahim Albayrak çalışıyor..

BABASIYLA ÖZEL GÖRÜŞME

Albayrak'ın zorladığı kapı ise Tolgay'ın babası Erhan Arslan. Fanatik bir Galatasaraylı olan Arslan'dan, Tolgay'ın Galatasaray'a gelmesi konusunda yardımcı olmasını istiyor. Tolgay da 2013 yılında verdiği röportajda bunu itiraf etmiş ancak daha sonra Beşiktaş'ı tercih etmişti..

GALATASARAY'IN YENİ 8 NUMARASI OLACAK

Tolgay Arslan transferinde ısrarcı olan Galatasaray, genç futbolcuyu Selçuk İnan'ın yerine düşünüyor. Sezon sonu Selçuk İnan ile yolları ayırmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim, Tolgay Arslan ile Galatasaray kaptanının boşluğunu doldurmanın hesaplarını yapıyor..

Fanatik

gerçekten bu beceriksiz basiretsiz adamlardan hiç birşey beklememek lazım.
bunların çapları ne ki oyuncu alabilsinler?
aldıkları adamlar ortada.
şimdiden başlamış ağlamaya fakir edebiyatı yapmaya.
aylardır söylediği şey aynı şey zaten "satmadan alamayız".
salak yok karşılarında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt