Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.886
- 11.985
- 1.163
Şu Alan işi gerçek olsa bari be bu yetenek noksanı yönetimden stoper ve 2. forveti beklemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umit disinda gecersiz. Emre ve Fatih alt yapi. Vedat saatli bombaydi. Hasan zaten kendini ispat etmisti. Ayrica Hasan 've Emre icin transfer kiyametleri kopmustu96'da aldiklari: Ümit Davala (22), Vedat Incefe (22)
97'de aldiklari: Emre B. (16), Fatih Akyel (19)
98'de aldiklari: Hasan Sas (21),
Ayrica kendinden önce alinan ve Terim göreve geldiginde 23 yasinda olan Ergün Penbe ve Hakan Ünsal gibi genc oyunculara da seviye atlatti.
Terim genc oyunculari üst seviyeye cikartma konusunda gömülebilecek bir TD degil.
Garry Rodrigues ve Sinan Gümüş, takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Bu nasıl bir cümle?İNAN ETMEYEN NÖBETTEN ÇIKSIN !!!
Garry Rodrigues için menajeri İngiltere Premier Lig takımı Crystal Palace'tan 10 milyon Euro'luk bir teklif getirdi. Galatasaray'ın istediği 15 milyon Euro teklif edilirse, Cape Verdeli yıldız Ada'nın yolunu tutacak. (Türkiye)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sat gitsin 10'a ya yoksa seneye 5 e satamayızHic dusunmeden 11m, el sikisilmali ama rodrigues icin 20% sonradan satis var.
Biten transfer yokmuş demek
Galatasaray Düşmanlarının .........
Ben onu bilmemde buralar fazla karışırŞu an en az 1 iyi forvet alınması lazımdı . Albayrak anlaştığımız oyuncular demişti , ya bu mal başkanımsı bilmiyor ya da son gün seleznov bedavaya gelir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben onu bilmemde buralar fazla karışır
Galatasaray Düşmanlarının .........