Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Alan işi gerçek olsa bari be bu yetenek noksanı yönetimden stoper ve 2. forveti beklemiyorum

Insallah Tolgay kontratini fesih edip bize gelse, lescuk tan kat kat daha iyi olur.

Başkanın açıklaması doğrultusunda transfer açılmadan kapanmış

Galatasaray Düşmanlarının .........

Tolgay’ın max 1 senesi var. Sonra Selçuk gibi elimizde patlayabilir.

3-4 senedir takip ediyorum. Tempo’yu çıkarınca fark yaratması imkansız biri. O temposu da 2017 sonrası düşmeye başladı.

11 için senede 2 Milyon bağlamayı düşünen varsa büyük hata eder.

Kabul etmez ama 1 Milyon Euro + maç başı (20.000) karşılığında olabilir o da 2+1 opsiyonlu maksimum.

30 sonrası çekilmiyor böyle fiziksel olarak iyi olmayan isimler.

96'da aldiklari: Ümit Davala (22), Vedat Incefe (22)

97'de aldiklari: Emre B. (16), Fatih Akyel (19)

98'de aldiklari: Hasan Sas (21),

Ayrica kendinden önce alinan ve Terim göreve geldiginde 23 yasinda olan Ergün Penbe ve Hakan Ünsal gibi genc oyunculara da seviye atlatti.

Terim genc oyunculari üst seviyeye cikartma konusunda gömülebilecek bir TD degil.
Umit disinda gecersiz. Emre ve Fatih alt yapi. Vedat saatli bombaydi. Hasan zaten kendini ispat etmisti. Ayrica Hasan 've Emre icin transfer kiyametleri kopmustu

Hoca Efecani cok begeniyor herhalde

Su Merih Demirali cok begeniyorum, cocukta tank gibi vucut var cok basarili. Ozan'a 20m+ ustu teklifi satarsak 1 tane lider (Kompany,Cahill ve Merihi almak lazim.

Sonra Merihe de guzel fiyata satarsak sikeciler kudursun.

Bu başkan denen tiksinti en fazla Muğdat gibi 2 çöpü alır , fazla bir şey bekleyen zaten vasatsever Cengizcidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Garry Rodrigues için menajeri İngiltere Premier Lig takımı Crystal Palace'tan 10 milyon Euro'luk bir teklif getirdi. Galatasaray'ın istediği 15 milyon Euro teklif edilirse, Cape Verdeli yıldız Ada'nın yolunu tutacak. (Türkiye)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biten transfer yokmuş demek

Şu an en az 1 iyi forvet alınması lazımdı . Albayrak anlaştığımız oyuncular demişti , ya bu mal başkanımsı bilmiyor ya da son gün seleznov bedavaya gelir

Şu an en az 1 iyi forvet alınması lazımdı . Albayrak anlaştığımız oyuncular demişti , ya bu mal başkanımsı bilmiyor ya da son gün seleznov bedavaya gelir

Ben onu bilmemde buralar fazla karışır

Ben onu bilmemde buralar fazla karışır

Bu sene şampiyon olmak zor zaten , olur da bir de kendisi gibi mal adamları alırsa tribünler de onu bırakmaz koltukta . Aşırı boş konuşan , ağız ishali bir adam yakışmıyor bu kulübe . Dursun ve Cengiz aynı şeyin laciverti. Umarım bu sefer iyi şeyler yapar da 2 sene daha katlanırken arada şampiyonluk da sıkıştırırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt