GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 139

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
139/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İghalo + alan müthiş olur. ver ikisine de 1,5 yıllık sözleşme de 4 er milyon €. maaş sıkıntımız yok zaten. 2 şer de imza parası kitle. net diyorum bu yıl şampiyonuz + gelecek yıla da çok iyi gireriz. + bu 2 adamı da sene sonu 1,5 sözleşme de katara atma imkanın var.

emre mor ve brumayı kiralayabiliyorsan kirala. garry'i 3 e 5 e bakmadan sat. gelsin şampiyonluk

SON DAKİKA | Galatasaray Yönetiminin sezon sonu serbest diyerek prensipte anlaştığı Alan'ın, 1 yıl daha sözleşmesinin olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray Yönetimi, transfermarkt adlı siteden dolayı yanıldı. [DHA]

Sizin abv

Beyler Umraniye macindayim devre arasi buraya birkac duyum tasiyayim dedim

Oncelikle merak edenler icin dehset top oynuyoruz Madinda yine dokturuyor bakalim hangi Super Lig takiminin yolunu tutacak

Ikinci olarak aranizda Ankaragucu sempatizanlari varsa iyi haberim var Aaron Appindangoye devre arasi h.o kendisi bizim tum stoperlerimizden iyi Ozan haric yasi da genc tas gibi topcu geliyor, Bayram hocayla da arasi iyidir

Son olarak Cimbomlu kardeslerim degerli renktaslarim bu ibnetor fb lobi yapiyormus tffde bizim kupa macini olimpiyat stadina almak icin

Namussuz serefsizlerin bu cabasina sessiz kalinmamali Twitter’da orgutlenilmeli zeminde hicbir problem yok zaten simdiye kadarki kupa maclarini stadimizda oynadik Fener kotu diye boyle yavsakliklar yapilmasina muhakkak goz yumulmamali

Son olarak Cimbomlu kardeslerim degerli renktaslarim bu ibnetor fb lobi yapiyormus tffde bizim kupa macini olimpiyat stadina almak icin

Namussuz serefsizlerin bu cabasina sessiz kalinmamali Twitter’da orgutlenilmeli zeminde hicbir problem yok zaten simdiye kadarki kupa maclarini stadimizda oynadik Fener kotu diye boyle yavsakliklar yapilmasina muhakkak goz yumulmamali
müsabaka hekimbasında mı organize ediliyor rengdas

musap şu haber olayına biraz dikkat mı etsen cabuk gaza gelip haber acıyosun sakin ol az benim forumdaki 14 yasımdaki halim gibisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt