GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 140

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513K
Sayfa
140/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son olarak Cimbomlu kardeslerim degerli renktaslarim bu ibnetor fb lobi yapiyormus tffde bizim kupa macini olimpiyat stadina almak icin

Namussuz serefsizlerin bu cabasina sessiz kalinmamali Twitter’da orgutlenilmeli zeminde hicbir problem yok zaten simdiye kadarki kupa maclarini stadimizda oynadik Fener kotu diye boyle yavsakliklar yapilmasina muhakkak goz yumulmamali
olay ne hangi kupa maçı,olimpiyat ne alaka.

Hadi bakalim..
Gaz taraftarligimiza yeni bir isim daha eklendi..

Modeste, Alan derken listeye tesriflerinden dolayi Badjiyi kutlarim

2-3 arkadasimiz burada bir oyuncuyu övünce cümle alem ruyalarini kurmaya basliyoruz burada. Baska tanidik ve geçmişi belli olan oyuncularada burun kivirmaya basliyoruz ? Cok enteresan milletiz

Bilmeyen ve arastirmayanlar icin soyleyeyim.. Onyekuru nasil Anderlechtten (dandik belcika ligi) bize kiralik yollandiysa kendini gelistirsin diye, Badjide ayni Anderlechtten Turkiyeye kiralik yollanmis bir oyuncudur. Adami tanimam etmem, ama Kayserispor falan gormus birisi.

Hatirlatma amaclı yazayim dedim

Son düzenleme:
Beyler Umraniye macindayim devre arasi buraya birkac duyum tasiyayim dedim

Oncelikle merak edenler icin dehset top oynuyoruz Madinda yine dokturuyor bakalim hangi Super Lig takiminin yolunu tutacak

Ikinci olarak aranizda Ankaragucu sempatizanlari varsa iyi haberim var Aaron Appindangoye devre arasi h.o kendisi bizim tum stoperlerimizden iyi Ozan haric yasi da genc tas gibi topcu geliyor, Bayram hocayla da arasi iyidir

Ümraniye Fb maçına da gidecen mi Hamza ?

olay ne hangi kupa maçı,olimpiyat ne alaka.

müsabaka hekimbasında mı organize ediliyor rengdas

Evet beyler kupada son 16’da Fener - Umraniye eslesti ama yavsak Fener camiasi Umraniye’deki maci kendi stadimiz olan Hekimbasi stadindan Olimpiyat’a almaya calisiyor o yolculuk bizim takima cile ayrica taraftara daha buyuk cile

Zeminde bir sikinti yok, canli yayin sikintisi da yok Fener kotu diye goz yumulmamali kesinlikle. Zaten simdiye kadarki kupa maclarini evinde oynadi Umraniye Olimpiyatta degil. Bir sekilde kamuoyu yaratilmali cunku burada biz bu Fenere en az 4 tane atariz yollariz

Bu arada merak edenler icin zeminin son durumu
152cbb57adeabd08514af3f78216ed35.jpg

Evet beyler kupada son 16’da Fener - Umraniye eslesti ama yavsak Fener camiasi Umraniye’deki maci kendi stadimiz olan Hekimbasi stadindan Olimpiyat’a almaya calisiyor o yolculuk bizim takima cile ayrica taraftara daha buyuk cile

Zeminde bir sikinti yok, canli yayin sikintisi da yok Fener kotu diye goz yumulmamali kesinlikle. Zaten simdiye kadarki kupa maclarini evinde oynadi Umraniye Olimpiyatta degil. Bir sekilde kamuoyu yaratilmali cunku burada biz bu Fenere en az 4 tane atariz yollariz
keçiörenle halısahada oynadık.ptt 1.lig maçlarının oynanabildiği sahada kupa maçları hayli hayli oynanır

kusura bakma ulan diye başlayacağım ulan adam mevcut şampiyonluklarının 3 te birini yaşatmış sana.Şampiyonlar liginde cyerek final oynattı uefa kupası aldı sayısız kupa aldı.Bu adam mı dedi yönetime forvet almayın eren bize yeter diye.Hocam demedimi 2 forvet bir stoper istiyorum diye.Ulan sen tiner mi çekiyorsun
Beylik lafları bunlar,size kalsa koskoca Galatasaray bir hiç ama terim herşey,bende tam tersini söylüyorum,terim galatasaray olmasa kocaman bir hiçdir zaten Galatasaray dışında hiç olduguda ortaya çıkmışdır..

Beylik lafları bunlar,size kalsa koskoca Galatasaray bir hiç ama terim herşey,bende tam tersini söylüyorum,terim galatasaray olmasa kocaman bir hiçdir zaten Galatasaray dışında hiç olduguda ortaya çıkmışdır..
Bomboş bir yorum. Birincisi, milli takımla Euro 2008'de başarısı var ve 96'da bu ülkeyi ilk defa Avrupa Şampiyonası'na götürdü. Fiorentina'yı İtalya Kupası'nda finale çıkarmış, final maçından önce takımla yolları ayrılmış ve takım o gittikten sonra da diğer sezon küme düşmüştür. Milan'laydeken de 3.sıradayken kovulmuştur. 13 maçta 8 galibiyeti vardır. Aç da oku bu adam Galatasaraylı,Galatasaray efsanesi en azından tarihini bil sonra saygı duymayıp hiç de.

Serafettin’in ne oldugunu bilen biliyor transferin son gunleri Gomis gidip santrafor gelmeyince uye oldu sonra lige iyi baslayinca sesi solugu kesildi Fener macindan beri yine her gun foruma girer oldu

arkadaşlar alanın sözleşmesi 2020ye kadar

modestedede sorun çıkacak dediğimizde yazın herkes linç etmişti modeste bitti şu bu

bu yönetim böyle adamları getiremez unutun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt