Ali Yılmaz
10 Numara!
Nedense ben Alan ve Ba gelecek gibi hissediyorum .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilk transfrimizi ocagın kacında yaparız acaba
Alın size bi gerizekalı![]()
O kendine has topu çekme hareketi vardı ya reis hani topu ayağına yapıştırıp yarım daire çizerdi2-3 yıl önce Watfordun maçlarını kaçırmazdım Ighalo için
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer gerçekten Odion Ighalo 'nun serbest kalması gündemdeyse kesinlikle bir şansımızı zorlamamız gerek
Mariano & Maicon ikilisi gider ve elimize biraz para geçerse
Ighalo & Miranda ikilisini alıp yolumuza bakalım
Muslera
Linnes-Miranda-Ozan-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Ighalo-Rodrigues
Şu kadro gerçekten ligin 2. yarısında şampiyonluğa ulaşır. Üstelik Sinan/Donk/Ndiaye/Onyekuru/Serdar/Atalay/Yunus gibi ilk defa kadroda az da olsa bir derinlik sağlayacak sonradan oyuna girip oyunu değiştirebilecek adamlar olur. Mesela Sinan geçen sene bu konuda çok iyi katkı sağlamıştı
onu geç oyuncu kadroya bile alınmamış o maçta"Oyuncuyu Hasan Şaş, bizzat kendisi inceledi. Oyuncunun keşfi için 1-1 biten Arsenal - Wolverhampton karşılaşmasını izlemek için İngiltere'ye de gitmişti. "
![]()
Monaconun kadrosu Turiyede acik ara sampiyon olurlar, fransada kumeye dusuyorlar onlardan 1-2 oyuncu alabiliriz tam firsati
Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk
O kendine has topu çekme hareketi vardı ya reis hani topu ayağına yapıştırıp yarım daire çizerdi
Tam olarak şu hareket işte
Bunu her yaptığında kafayı yerdim şu adam gelip Galatasaray 'da şu hareketi yapsa diye içimden geçirirdim bu sefer en azından bir şansımız var Ighalo 'nun Galatasaray forması giymesi için