GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 153

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
153/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 yıl önce Watfordun maçlarını kaçırmazdım Ighalo için

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O kendine has topu çekme hareketi vardı ya reis hani topu ayağına yapıştırıp yarım daire çizerdi

Tam olarak şu hareket işte

Bunu her yaptığında kafayı yerdim şu adam gelip Galatasaray 'da şu hareketi yapsa diye içimden geçirirdim bu sefer en azından bir şansımız var Ighalo 'nun Galatasaray forması giymesi için

Eğer gerçekten Odion Ighalo 'nun serbest kalması gündemdeyse kesinlikle bir şansımızı zorlamamız gerek

Mariano & Maicon ikilisi gider ve elimize biraz para geçerse

Ighalo & Miranda ikilisini alıp yolumuza bakalım

Muslera
Linnes-Miranda-Ozan-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Ighalo-Rodrigues

Şu kadro gerçekten ligin 2. yarısında şampiyonluğa ulaşır. Üstelik Sinan/Donk/Ndiaye/Onyekuru/Serdar/Atalay/Yunus gibi ilk defa kadroda az da olsa bir derinlik sağlayacak sonradan oyuna girip oyunu değiştirebilecek adamlar olur. Mesela Sinan geçen sene bu konuda çok iyi katkı sağlamıştı​

Eğer gerçekten Odion Ighalo 'nun serbest kalması gündemdeyse kesinlikle bir şansımızı zorlamamız gerek

Mariano & Maicon ikilisi gider ve elimize biraz para geçerse

Ighalo & Miranda ikilisini alıp yolumuza bakalım

Muslera
Linnes-Miranda-Ozan-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Ighalo-Rodrigues

Şu kadro gerçekten ligin 2. yarısında şampiyonluğa ulaşır. Üstelik Sinan/Donk/Ndiaye/Onyekuru/Serdar/Atalay/Yunus gibi ilk defa kadroda az da olsa bir derinlik sağlayacak sonradan oyuna girip oyunu değiştirebilecek adamlar olur. Mesela Sinan geçen sene bu konuda çok iyi katkı sağlamıştı​

Ancak hayallerimizde

Bu Kenny Lala acayip sezon geçiriyor. Bir sağ bek oyuncusunun ligin ilk devresinde 3 gol 6 asistlik bir katkı vermesi ne demek yahu ? büyük ihtimalle sene sonunda PSG filan kapar adamı ama gerçekten Galatasaray 'da izlemek isterdim ki Fransa milli takımında bile şans bulabilir böyle devam ederse

Aynı şekilde yine Lig1 'de Nice 'de Youcef Atal var o da gümbür gümbür geliyor çok bambaşka bir sağ bek oyuncusu olabilir. Eğer sağ bek için harcayabilecek paramız olursa sene sonunda kendisi için harcanmasını isterdim

"Oyuncuyu Hasan Şaş, bizzat kendisi inceledi. Oyuncunun keşfi için 1-1 biten Arsenal - Wolverhampton karşılaşmasını izlemek için İngiltere'ye de gitmişti. "

tenor.gif
onu geç oyuncu kadroya bile alınmamış o maçta

Monaconun kadrosu Turiyede acik ara sampiyon olurlar, fransada kumeye dusuyorlar onlardan 1-2 oyuncu alabiliriz tam firsati

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Bence bu donem stoper ve 2 forvet alip isimize bakalim. Yazin da 2 orta saha ve kanat alirsak seneye de iddiali oluruz. Herseyden once yarinki maci mutlaka kazanmaliyiz

O kendine has topu çekme hareketi vardı ya reis hani topu ayağına yapıştırıp yarım daire çizerdi

Tam olarak şu hareket işte

Bunu her yaptığında kafayı yerdim şu adam gelip Galatasaray 'da şu hareketi yapsa diye içimden geçirirdim bu sefer en azından bir şansımız var Ighalo 'nun Galatasaray forması giymesi için

Bu adam bildigin pazarci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt