GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 155

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
155/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ligde forvet veya hücum gücü çok belirleyici oluyor sıralama için. O yüzden forvet transferinde yıllık ücreti fazla tutmakta cimrilik yapmamak lazım. Galatasaray'ın parasını sokağa atmayız diyor da ortalama oyuncular alıp 1-2 arası vererek kadro kurmakla hem başarısız oluyorsun hem de gereksiz şekilde kadro şişkinliği. Takımda bazı oyuncular yüksek maaş alıcak. Bu dünyada her büyük takımda böyledir. Askerler vardır ve onların üstünde yetenekte kazandıran oyuncular vardır. Sezon başında yapılan planlamada kazandıran oyuncu eksikliği vardı. Onyekuru, Ömer, Muğdat, Donk, Selçuk gibileri yerine genç oyuncular koyup bunlara verilen yıllıkla kazandıran oyuncu alabilirlerdi. Umarım ders almışlardır ve devre arasındaki politika bu şekilde olur.

Transfer donemini bekliyorum

Duo3C1oWkAMw1pM

Sezon sonu büyük temizlik var. Maicon, Ahmet, Tarık, Donk, Selçuk, Ndiaye, Onyekuru, Eren ve Muğdat muhtemelen kadroda olmayacak. Stoperlerin yarısı, orta sahanın büyük bölümü, forvetin büyük bölümü olmayacak. Asıl gelir beklenen oyuncular bunlar olmayacak. 15-20 milyonla baştan takım kurulacak gözüken. Büyük titizlikle çalışması lazım teknik ekibin.

Sezon sonu büyük temizlik var. Maicon, Ahmet, Tarık, Donk, Selçuk, Ndiaye, Onyekuru, Eren ve Muğdat muhtemelen kadroda olmayacak. Stoperlerin yarısı, orta sahanın büyük bölümü, forvetin büyük bölümü olmayacak. Asıl gelir beklenen oyuncular bunlar olmayacak. 15-20 milyonla baştan takım kurulacak gözüken. Büyük titizlikle çalışması lazım teknik ekibin.

Temizle temizle bitmiyor ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

soru floodu başlattım cevap verin öksüz kalmayalım

gs cimbom foruma ne zaman katıldınız?memnun musunuz?

2018 nasıl geçti sizin için?

hayri cund olmayınca forumda hissettikleriniz nedir?

forumda kimlerle tanısmak isterdniz?

bu transfer nöbetinde yıldız oyuncu gelecek mi sizce

sizce fenerbahce küme düşecek mi?

serkan şafak ve sarper yıldırım arasındaki ilişki nereye varacak?

en sevdiginiz yemekler nelerdir?

foruma ünlüler katılmalı mı?

forumda zaman gecirmekten en cok zevk aldıgınız konu hangisidir?

Ya millet futbolu teslim edeceği adam için sportif direktör için scout şefi için çok ekstra önem gösteriyor gerekirse başka kulüpten transfer yapıyor

Bizim scout ekininin başında yıllardır bir scout başarısı göremediğimiz Emre Utkucan
Futbol şube sorumlusu olarak bir A.Albayrak

Var. Sportif Direktör'lük sistemi zaten Türkiye liginde hiçbir zaman işe yaramadı ama en azından transfer görüşmelerini yürütecek Haydun Üstünel & Lütfi Arıboğan gibi iş bitirici bir adam lazım

Galatasaray 'ın parasını yiyip işini hakkıyla yapmayan herkese ben düşman gözüyle bakarım ...

1 2 mac iyi oynadi diye cöp olmasi degismiyor.

Trezeguet cöptur, hic akillanmicaksiniz.

gerci biat ettiginiz adamdan belli futboldan ne kadar anladiginiz
aslında Trezeguet bizde iş yapabilir bir tarzda....kendisinde beğendiğim tarzı deli gibi koşmuyor ve gördüğü yerden şut çekiyor....birde kendisinin çalımları bana Riera'yı andırıyor bana bileklerini iyi kullanıyor...tabi Amrabat gibi 8-9 milyon verilmez....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ya millet futbolu teslim edeceği adam için sportif direktör için scout şefi için çok ekstra önem gösteriyor gerekirse başka kulüpten transfer yapıyor

Bizim scout ekininin başında yıllardır bir scout başarısı göremediğimiz Emre Utkucan
Futbol şube sorumlusu olarak bir A.Albayrak Var.

hah biri benim gibi düşünüyor....adam akıllı bir Sportif direktör olsaydı sezon başı boşta olan bütün golcülerle....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri