şu çekdarı tekrar bi izleyelim. şu an altyapıda ali yavuz ve bu favorilerim
celil kupa maçından sonra yerden yere vuruldu burda. o an terimin neden bu çocukları hemen sahaya sürmediğini daha iyi anladım,kesinlikle bu çocuklar ozan gibi a takım seviyesinde tam hazır olmadan ilk 11 çıkarılmamalı,hem kendilerine yazık olur hem de çocukları kaybederizBizim as oyuncular tekmeyi yemiş yine.
celil kupa maçından sonra yerden yere vuruldu burda. o an terimin neden bu çocukları hemen sahaya sürmediğini daha iyi anladım,kesinlikle bu çocuklar ozan gibi a takım seviyesinde tam hazır olmadan ilk 11 çıkarılmamalı,hem kendilerine yazık olur hem de çocukları kaybederiz
çekdar çok parladı böyle devam ederse ozan gibi formayı kapabilir. yunus,celil falan daha o etkinlikte değil benim nazarımda ama ali yavuz hızla yükseliyor. yunus ve celilde daha çok bu ikili de benim gözüm. atalay da aslında bu ikiliye dahil edilebilir. çekdar-ali yavuz-atalay sıradaki a takım adaylarımyeni transferler yapildiktan sonra a takimda görmemiz imkansiz olacak gibi
ilk 11de bir tane kötü topcu yok bence
Vasf şu fenerbahce basket konusunu acar mısınEren odunu yerine 1 tane forvet istiyoruz çok değil.
Ahmet Sivri, Ali Yavuz, Malik Karaahmet hiç fark etmez.
3 aydır Eren'le kazanamıyoruz bari bunlarla kazanamayalım.
Vasf şu fenerbahce basket konusunu acar mısın
Basket şubemizi yerden yere vuralım biraz
Fenerbahce Beko'nun alacağı farklı galibiyet ekibimizin düzelmesi ve gelecek adına umutlu olmamız açısından güzel hamle olurBu tür uygunsuz içerikler yasaklandı.
Ali Yavuz yok. Akşama oynar mı dersiniz? Sergen Zeren
Ali Yavuz yok. Akşama oynar mı dersiniz? Sergen Zeren
Overrated oyuncu bizden uzak olsun Yasin’in Mısır Şubesi̇trezegeyi sene başı istemeyenleri piste alalım ayrıca herif sadece sol açık değil demiştim 10 numara ve sağ açıkta oynayabiliyor.Yönetimmmm forvet al lannnnnn
Olmaz mı dün oynadı U19'da.
![]()
u19 ile maca cikti dün :/
üçü de o boşluğu kapatamaz,o ağırlığın,sorumluluğun altında ezilirdi. ha ben de erenin yerine bunların oynaması gerektiğini düşünüyordum ama çocukların gelişimine iyi bi etkisi olmayacağı da bariz ortaya çıktı. keçiören karşısında bile yunus celilin nasıl yıprandığını görünce biz biraz fazla sorumluluk yüklüyoruz bu çocuklara gibi geldi bana. bunlar çıkıp bi süper lig maçını kazandıracak seviyede değiller henüz daha 2-3 aydır a takım seviyesinde antrenman yapıyorlar. birden sahaya atılacak halde değiller, bunun tek istisnası ozan çünkü ozan özel bi oyuncu olduğunu,as oyuncu seviyesine geldiğini en başından beridir hissettiriyorduEren odunu yerine 1 tane forvet istiyoruz çok değil.
Ahmet Sivri, Ali Yavuz, Malik Karaahmet hiç fark etmez.
3 aydır Eren'le kazanamıyoruz bari bunlarla kazanamayalım.