GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 161

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,2K
Sayfa
161/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala neyin muhabbetini yapiyorsunuz anlayamadim.
Maicon-donk forvet hattini yaptiginda dibiniz dusmustu o gun yapilanin yanlis oldugunu bunun yerine 2 pua kaybetmemi ama bir genc kazanmamiz gerektigini soyledigimde linc kulturunu sergilemistiniz.
Geldigimiz gunde takimin 10 oyuncusu sakat veya cezaliyken gidip hala selcuktan, gazeteciler onunde azarladigi erenden, sisirme futbolu oynayip maiconu oyuna sokup bir tane genci oyuna alma cesareti sergiledi mi? Sergilemedi mi? Buna cevap verin yeter

Senin mantığında gidiyor olursak Ozan yerine Ahmet Çalık oynuyordu ? Yunusa ligde,süper kupada,şampiyonlar liginde,Türkiye kupasında 2 maçta şans verdi hiç birini düzgün kullanamadı.

Celil zaten çöp ki oda süre aldı. Diğer oyuncularda fizik olarak hazır değil açık ve net bu gergin ortamda sür sahaya 2 gün sonra ıslıklansın. Ki bu sene Ozan bile ıslıklandı. Takım senin yaptığın gibi klavye başında yönetilerek olmuyor veya kadro kurarak. Futbolda psikoloji önemlidir.

Ozan iyi çikti diye altyapidaki tüm oyuncular Ozan kadar iyi oynayacagi anlamina gelmiyor. Bu oyuncular sans hak ediyorlar ama garanti iyi performans beklemek dogru olmaz.

348

Orgazm.

Mustafa kapi ve Ahmet sivri A takim dalar galiba. Ne u19 ne de u21 de ikiside.
Keske Mucize olul Ahmet ilk 11 oynasa

Ozan iyi çikti diye altyapidaki tüm oyuncular Ozan kadar iyi oynayacagi anlamina gelmiyor. Bu oyuncular sans hak ediyorlar ama garanti iyi performans beklemek dogru olmaz.
maicon,eren gibi mallar yetenek olarak gökay,yunus veya ali yavuzun tırnağı etmiyeceğini zaten herkes biliyor ama daha dün a takıma çıkmış çocuklar kanın gövdeyi götürdüğü bu ligde birden sahaya atılırsa sudan çıkmış balığa dönerler.fizik,kondisyon,güç ve psikolojik her anlamda. ozan özverili çalışmasıyla bi terminatör gibi altyapıdan hiç bi fiziksel,güç,kondisyon eksiği olmadan geldi ve formayı aldı. diğer çocuklar ozan kadar hazır değiller bu görev için. bu konularda ozana en yakın isim benim gözümde ali yavuz

maicon,eren gibi mallar yetenek olarak gökay,yunus veya ali yavuzun tırnağı etmiyeceğini zaten herkes biliyor ama daha dün a takıma çıkmış çocuklar kanın gövdeyi götürdüğü bu ligde birden sahaya atılırsa sudan çıkmış balığa dönerler.fizik,kondisyon,güç ve psikolojik her anlamda. ozan özverili çalışmasıyla bi terminatör gibi altyapıdan hiç bi fiziksel,güç,kondisyon eksiği olmadan geldi ve formayı aldı. diğer çocuklar ozan kadar hazır değiller bu görev için. bu konularda ozana en yakın isim benim gözümde ali yavuz

Aynen Ozan iyi çikti diye öbür yetenekler de ayni sekilde basarili olacagi anlamina gelmiyor. Yunus falan potansiyeli oyuncular ama sadece potansiyelle sampiyonluk için oynayan takimda basarili olunamaz. Ozan hem potansiyeli hem özgüven var hem fiziksel anlamda iyi.

Ali Yavuz veya Kapiyi Erenin yerine görmek isterim gerçi

Tuchel Diaby'i yavas yavas takima monte ediyor, Guardiola Foden'u yavas yavas takima monte ediyor, Mou McTominay'a sans verdi ama bizim taraftara kalsa U21'de oynayan butun oyuncular genc yetenek hepsi A Takim'da olmali

Klavyeden yazmak kolay, hoca bu gencler ile ilgili rapor aliyordur, maclarini seyrediyordur, kimi hazir gorurse A Takima alir. Forvet konusundanda elestiri yapiyorsunuz ama benim izledigim Ahmet Sivri ve Malik A Takim icin hazir degil, Ali Yavuz ise son 20-30dklarda oyuna alabilirsin, 90dk icin henuz erken.

Celil'den olmaz, Yunus yetenekli ama daha gelismesi lazim, oyunu ogrenmesi lazim, Mustafa Kapı henuz 16 yasinda ama yetenekli oldugu kesin, o da gelismesi lazim, fazla calim degil de basit oynamayi ogrenmeli. Onumuzdeki yillarda A Takim'da duzenli oynama potansiyeli var. Bu genclerin arasinda en hazir gordugum oyuncu Atalay Babacan.

Senin mantığında gidiyor olursak Ozan yerine Ahmet Çalık oynuyordu ? Yunusa ligde,süper kupada,şampiyonlar liginde,Türkiye kupasında 2 maçta şans verdi hiç birini düzgün kullanamadı.

Celil zaten çöp ki oda süre aldı. Diğer oyuncularda fizik olarak hazır değil açık ve net bu gergin ortamda sür sahaya 2 gün sonra ıslıklansın. Ki bu sene Ozan bile ıslıklandı. Takım senin yaptığın gibi klavye başında yönetilerek olmuyor veya kadro kurarak. Futbolda psikoloji önemlidir.
ozan dedigimiz cocuk ciktigi ilk macta hatali penalti yaptirdi mi yaptirmadi mi?
Duzgun kullanamadi kadar sacma arguman gormedim.

Ayrica benim sorumla alakasi yok eren verilen sansi iyi kullandi bu mentaliteyle.

Sen 88de selcuk marianoyu sokup gol olmayacagini bile bile maiconu forvete koyup hangi sanstan bahsediyorsun.
Selcugun macbasi sansi sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri