GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 163

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,2K
Sayfa
163/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan dediğin adam kendisiyle aynı yaşta olan niye oynamıyor diye eleştirdiğiniz kişilerden 5-6 yaş daha büyük gibi duruyor. Fizik olarak kendine iyi bakıyor 2li mücadelelerde yıkılmıyor bunda anlamayacak ne var ? Diğerleri sahada çocuk gibi duruyor.

Sen şimdi cidden inanıyor musun Ahmet Sivrinin o fizikle süper ligi sallayacağına ?
Adam ilk ciktigi 5 macta 3 penalti gibi sahane istatistige sahip. Hata diyorsun hatayi sunuyorum sonra gelip fizige geciyorsun bir sonraki hamle ozan fen lisesi okuyor olacak sanirim. Fizik ne allah askina ayni fizik ali kolda da var madem fizige gore degerlendiriyoruz ayni yere geliyoruz aslinda. forvetin sakatken maiconu forvet oynayatacagina aliyi neden oynatmadi diyorum bu kadar basit. Ki bu cocuk ne zaman oynasa en az ozan kabak kadar isik veren bir cocuk.

Emreç, arda yillarca celimsiz vucutlarla oynadilar oynatildilar.

Siz zannediyorsunuzki ozan oynatildigindan beri kusursuz oynuyor diye millet aşık.Sakat serdar, beyinsiz ahmet, yoklari oynayan maicon yerine hatayi yapacaksa altyapımızdan adam yapsın diye elestiren adamların başında ben geliyorum.

Ya dediğimi anlamak istemiyorsunuz yada değişik bir terim yaparsa doğruyu yapar mantığına hapsolmussunuz.

Galatasaray alt yapısı türkiyede en iyi eğitimlerin verildiği altyapılardan birisidir öncelik olarak pas yeteneği verilir.

Galatasaray kulübü 80. dakikada selcuğu oyuna sokacağına pas yeteneği yüksek koşabilecek altyapı ürününü sahaya soksun diyorum.

Forvete doldur boşalt yapip maicondan- donktan forvet yaratmaya çalışacağına, psikolojim bozuk diye maça çıkmayan ve gazeteciler önünde laf sokulan eren oynatılacağına ali yavuz neden hic denenmedi diyorum.

Neyden korktuk 2-0olan mactan puan kaybetmeyi mi, ilk yarisi 3-0 geriye dustugumuz macta yeniliriz diye mi korktuk.
Ne iyi durumdaydi da kotu olur diye bu cocuklara sans vermedik. Taraftar homurdanır derseniz yukarida 5 maçta 3 penaltı istatistigini bunun için verdim ben.
Taraftar kayseri maçında 3 velet sahada olana kadar geçen süreye kadar 3 pas üst üste görmemişken 5 pas yapıp rakip kaleye giden veletler gördü neyin şansı sonraki maç aman selçuğu keserler diye sahaya konulmadı sanırim yada yeniliriz diyr korktuk.

Haftalardır sorduğum şu sorulara mantıklı cevap üretemiyorsak bahane sergilemeyi bırakalım, bahane ureteceksek 10 sayfa bahane üreteyim bize arada alıp kullanırız.

Son düzenleme:
serdar aziz bu takimda olsa olsa yedek oyuncu olur. eleman sakat veya cezali, veya rahatsiz. cünüp stopere güvenilmez. ozan'in yanina yabanci alinmali. maicon ve ahmet satilmali. serdar 3.stoper olsun. 4.stoperde ahmet ve maicon'dan iyi olsun, genc yabanci veya ortalama yerli olabilir.

serdar aziz bu takimda olsa olsa yedek oyuncu olur. eleman sakat veya cezali, veya rahatsiz. cünüp stopere güvenilmez. ozan'in yanina yabanci alinmali. maicon ve ahmet satilmali. serdar 3.stoper olsun. 4.stoperde ahmet ve maicon'dan iyi olsun, genc yabanci veya ortalama yerli olabilir.
Aynen yedekten öte yol olmaz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Şu ebesine atladığımin defansina yillik 4 mu veririz 5 mi veririz bilmem ama adam gibi bir adam alın kardesim artik. 3 tane herif var toplasan 1 adam zor ederler adamlara 6 milyon euro veriyoruz

Fernando toptan korkuyor böyle on libero oynanmaz noldu bu adama böyle devam ederse satılsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri