GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 165

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,2K
Sayfa
165/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana mi öyle geliyor, yoksa porto basak ve bu macta kondisyon iyidi. Bir tek Belhanda + Fegh dogal olarak bittiler
Sana öyle gelmiyo
Takım 3 mactır 60 dan sonra ayakta kalıyo.
Normalde 60'dan sonra atak yapmaya mecali kalmayan takım ligin sonlarına doğru arap atı gibi acıldı.
Devre arası iyi kamp dönemi iyi kondisyon yüklenirse transferler ile birlikte ilk 2 icin umutlu oluruz.

Sana öyle gelmiyo
Normalde 60'dan sonra atak yapmaya mecali kalmayan takım ligin sonlarına doğru arap atı gibi acıldı.
Devre arası iyi kamp dönemi iyi kondisyon yüklenirse transferler ile birlikte ilk 2 icin umutlu oluruz.
Terim Firca atmis kondisyonere anlasilan

Sana öyle gelmiyo
Bence bizim takım şampiyonlar ligini kaldıramadı.Kondisyon problem değil yaş ortalamamız yüksek oyuncularda kendine iyi bakmıyor zannedersem mariano fernando maicon v.b.Sadece ligde oynarsak her hafta fizik olarak üst seviye performans verebiliriz.

Maicon satılıp acilen lider stoper alınmalıdır. Urfi gittiğinden beri bu çağrıyı yapıyorum gerçi... kaç yıl geçti be :(

Santroforu söylemeye gerek yok zaten. Bir ön libero da gerekli bencede ama Fernando bellki iyi devre arası kampı ile toparlanır

mariano piyasası olsun diye oynadı,belli.gider,gitmeli.akıl ve zekaysa linneste ara paslarını güzel atıyo bazen.belki oyun kuramaz ama oynayarak geliştirir

Son 1-2 haftada herşey bizim için harika gitti bu kadar kötü bir devre geçirmemize rağmen her kupada iddialıyız. Ligde yalnızca 6 puan kaldı ve büyük maçların hepsi içeride, Kupada Boluspor ile son 16 oynayacağız. Uefada nispeten ideal sayılabilecek bir kura ile Benficayı çektik. Şimdi bunca şansımız varken yapmamız gereken tek şey stoper ve forvet transferleri ile bam bam bam ilerlemek

Abdurrahim Albayrak: "Keyif veren bir futbol oynadık. İnşallah ocak ayında yapacağımız transferlerle beraber, camiamızın keyif alacağı bir takım oluşturma çabasındayız. Çok yorulduk. Bugün herhalde 24 saat uyuyacağım, şimdi uyumaya gidiyorum."

Albayrak: "Galatasaray, şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Mağlubiyetten, puan kaybından sonra konuşmak zor oluyor. Kelimeleri yanlış seçtiğim için üzdüğüm Galatasaray taraftarlarından özür diliyorum. Heyecanıma versinler."

Hala bir iki oyuncuyla düzeleceğimizi sananlar var.
bir iki oyuncu kesinlikle yetmez.

yenilen gollerin ve yapılan rezalet savunmanın hala sadece stoperlerden kaynaklandığını düşünenler var.
evet ozan hariç stoperlerimizin hepsinin yetersiz olduğunu düşünüyorum.Fakat sadece bir stoperle bu savunma sorunu düzelmez.

belhanda-fernando-ndiaye..güya fernando hariiç diğer iki oyuncununda defansif yönü iyi, koşuyorlar falan.Evet bireysel olarak koşuyorlar, mücadeleci yapıları var. Fakat bu takım savunmasının hala bu kadar rezil olabilmesini anlamakta zorluk çekiyorum.birde fernandonun yanında daha defansif yönü zayıf oyuncular olsa ne olacak bilemiyorum.

burada önemli olan oyuncunun futbol zekasıdır. İstediği kadar sert olsun, koşsun zeka yoksa böyle fiyasko boyutunda takım savunması olur.Bu durumu tamemen oyuncu transferiyle tabiki çözemeyiz.Burada fatih terime çok büyük iş düşüyor ve bu takım savunmasına kesinlikle çare bulmalı.bunu çözemezsek bir forvet bir stoperle falan bu işin çözümünü bulamayız.

mariano gidecekse bek gerekiyor fakat gideceğini düşünmüyorum.Fakat gitmesede kendisine çeki düzen vermeli.Sanki zorla oynattırıyorlar...marianonun bu kötü performansında kesinlikle rezalet takım savunmasının payıda var.

Transferde hangi mevki olursa olsun bu takıma alınacak oyuncuda olması gereken ilk özellik futbol zekasıdır.Futbolu bilen akıllı oyuncular almak zorundayız.Aksi taktirde hiçbirşey değişmez.

Feghouli: "İnşallah bu sezonu da şampiyon olarak tamamlayacağız. Hocamın bana şans vermediği dönemde iyi çalıştım ve son haftalarda hocam, bu çalışmanın karşılığında bana forma şansı verdi. Elhamdülillah bugün de golümü attım."

DvHzJM_XgAA9fr8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri