Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Onyekuru'nun sivas macinin performans videosu yapilmadi mi? Dun takimin en iyilerinden biriydi.
adı geçen zurkowskinin bulabildiğim tek videosu yetenekten ziyade görev adamı gibi bencil değil pas vermeyi tercih ediyor garantici gibi..
en büyük hayalimdir ibrayı bu şanlı forma altında görmek lakin 1 milyon aylık mayısa kadar oynasak eder 5 milyon çok para
Fernando dün gayet iyiydi. Ama Marianoyu bende bu sefer hiç begenmedim 4.gol haric. Kendine gelmeli.
Önceligimiz Maiconu yollayip Lider bir stoper almak ve en az 1 alabiliyorsak 2 tane forvet almak olmalı
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dün takımın en iyisiydi de boşver.millet mariano ve maicona laf ederken kimisi de sadece ndiayeyi suclayıp fernandonun golleri izlediğine laf etmiyor.dün belhanda hayranı olmayan biri bile belhandayı övdü twitterda ama onyekuruyu pas gecti.stada gitse bile kıcıyla maç izliyo milletOnyekuru'nun sivas macinin performans videosu yapilmadi mi? Dun takimin en iyilerinden biriydi.
Ali Naci yine beklentileri arşa çıkarıyor.
Dün o pası atmasa maçı alamazdıkiyi dediğin adam geçen seneki gibi iyi olsa Robinho o ilk golü atamazdı
kötü bişey demedim bende görev adamı işte fiziği güçlü iyi pasları olan biri mevkileri ve tarzları aynı olmasada senin önerdiğin syzmanski daha fazla etkilemişti beni..yani daha ne yapabilirdi ki?sadece 2 dklık bi video ama müthiş ara pasları var.top taşıyo,iyi şutlar çekiyo.gerektiğinde çalıma giriyo.baya yetenekli işte.mevkisi 8 numara zaten
Anladik Santrfor lazim da
SANTRHAF ihtiyacimiz icin herhangi bir oneri yahut fikir teatisi goremiyorum?