Tıpkı ben gibi ilgi manyagi birini görmek hosuma gitti doğrusu. Adamsin renk
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hahahah
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tıpkı ben gibi ilgi manyagi birini görmek hosuma gitti doğrusu. Adamsin renk
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
napcan s*kecen mi?Albayrak uyandı mı?
Albayrak uyandı mı?
Fer zaten donk Garry ve gomis ile baya iyi arkadaş bizim resimleri falan da beğeniyor bazenÇok önemli bir konuya deyinmek istiyorum. Daha dogrusu iki tane çok önemli isim ortaya atmak istiyorum. Birisi Leroy Fer digeri ise Mohamed Diame.
Ndiayenin sezon sonu takimdan ayrilmasi ile birlikte o bölgeyi mantikli doldurmak çok önemli olacak.
Iki oyuncuda sezon sonu sözlesmesi biten oyuncular.
Diame Ndiayenin daha olgun, daha akilli, daha tecrübeli bir versiyonu oldugunu düsünüyorum. 31 yasinda olsa bile Türkiyede inanilmaz biçimde Fark yaratacak bir oyuncu olacaktir maçlarini izleyen bilir.
Diger oyuncu Leroy Fer ise Donkun 2-3 level üstünde oyun stilleri benzer, fizik gücü ve Sut özellikleri olan bir oyuncu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaslar her sezon ayni seyi soylemekten bikmadinizmi? Genc potensiyal bir oyuncu almamiz imkansiz. Turkiye ligi arap ve cin ligi gibi veteran bir ligdir. 28 yasinda birini getirebiliyorsak yatip kalkip dua edelim. Futbolu yoneten menejerler asla genc bir oyuncuyu turkiyeye gondermez, sadece kotu oyunculari gonderirler. O ribery olayi ise bin yilda bir olur. Ondada para kazanmadik
alamiyor zatentam bir yaratik, terimin istedigidold7r bosalt oyununda kimse bu heriften top alamaz
Hava topu kazanmayi unut cunku bu herif aliyor. Bide basini aldi gitti mi Paul lokomotif gibi kimse durduramiyor.Brezilya Cetesi out (Mariano 5m, Maicon 8m, Fernando 6m)
Stoper, Orta Saha, Kanat-Forvet, Komple Santrafor in
yok Esport LoL takimimiza tank aliyoruz kardesim.Bu ne basket takımına guard önerisi mi?
Arkadaslar her sezon ayni seyi soylemekten bikmadinizmi? Genc potensiyal bir oyuncu almamiz imkansiz. Turkiye ligi arap ve cin ligi gibi veteran bir ligdir. 28 yasinda birini getirebiliyorsak yatip kalkip dua edelim. Futbolu yoneten menejerler asla genc bir oyuncuyu turkiyeye gondermez, sadece kotu oyunculari gonderirler. O ribery olayi ise bin yilda bir olur. Ondada para kazanmadik
Ne olmuş
o kim