GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 184

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
184/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle rakip stoperleri sırtında gezdiren, duruşu bile tedirginlik yaratan bir forvetimiz olsa sonra orta sahada böyle sazı eline alacak, tempo ayarlayacak, açılın babalar ben geldim diyecek bir orta sahamız olsa şampiyon oluruz rahat ama işte bunları yapacak ve diyecek adamlar kim onu bilmiyorum velev ki bilsem bunları alabilecek adam kim o daha büyük muamma. Ara transfer döneminde gelip Sneijder - Drogba harici fayda sağlayan pek isim anımsamıyorum en son Naga'yı da paslarsak.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, Ozan Kabak için Cardiff City ile 9 milyon euro peşin bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Sözleşmede sonraki satıştan pay ve yüksek rakamlara ulaşan bonuslarda yer alacak. (CNN)

Lol

Maicon ve Mariano derhal satılmalı. Beleş Alan gelsin. Emekli ihtiyar stoper almasınlar. Adam akıllı birini alsınlar Ozan'dan futbol öğrenecek stoperle işimiz olmamalı.

Sağ beke Monaco'dan Almamy Toure'yi sağlık kontrolünden geçirip baksınlar nesi var.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok önemli bir konuya deyinmek istiyorum. Daha dogrusu iki tane çok önemli isim ortaya atmak istiyorum. Birisi Leroy Fer digeri ise Mohamed Diame.

Ndiayenin sezon sonu takimdan ayrilmasi ile birlikte o bölgeyi mantikli doldurmak çok önemli olacak.

Iki oyuncuda sezon sonu sözlesmesi biten oyuncular.

Diame Ndiayenin daha olgun, daha akilli, daha tecrübeli bir versiyonu oldugunu düsünüyorum. 31 yasinda olsa bile Türkiyede inanilmaz biçimde Fark yaratacak bir oyuncu olacaktir maçlarini izleyen bilir.

Diger oyuncu Leroy Fer ise Donkun 2-3 level üstünde oyun stilleri benzer, fizik gücü ve Sut özellikleri olan bir oyuncu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FETÖ Terör örgütüne üyelikten tutuklanan eski polis İnan Kazan’ın telefonundan; “15 Temmuz sonrası Fatih Terim’i asalım” mesajı attığı Mahkemece tespit edildi. (Türkiye Gazetesi)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok önemli bir konuya deyinmek istiyorum. Daha dogrusu iki tane çok önemli isim ortaya atmak istiyorum. Birisi Leroy Fer digeri ise Mohamed Diame.

Ndiayenin sezon sonu takimdan ayrilmasi ile birlikte o bölgeyi mantikli doldurmak çok önemli olacak.

Diame Ndiayenin daha olgun, daha akilli, daha tecrübeli bir versiyonu oldugunu düsünüyorum. 31 yasinda olsa bile Türkiyede inanilmaz biçimde Fark yaratacak bir oyuncu olacaktir maçlarini izleyen bilir.

Diger oyuncu Leroy Fer ise Donkun 2-3 level üstünde oyun stilleri benzer, fizik gücü ve Sut özellikleri olan bir oyuncu.

Rtas niye ayni postu 12 saat aralikla bir daha yolladin

1545650005203.webp

Transfer haberlerini okurken ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri