GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 183

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
183/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok önemli bir konuya deyinmek istiyorum. Daha dogrusu iki tane çok önemli isim ortaya atmak istiyorum. Birisi Leroy Fer digeri ise Mohamed Diame.

Ndiayenin sezon sonu takimdan ayrilmasi ile birlikte o bölgeyi mantikli doldurmak çok önemli olacak.

Iki oyuncuda sezon sonu sözlesmesi biten oyuncular.

Diame Ndiayenin daha olgun, daha akilli, daha tecrübeli bir versiyonu oldugunu düsünüyorum. 31 yasinda olsa bile Türkiyede inanilmaz biçimde Fark yaratacak bir oyuncu olacaktir maçlarini izleyen bilir.

Diger oyuncu Leroy Fer ise Donkun 2-3 level üstünde oyun stilleri benzer, fizik gücü ve Sut özellikleri olan bir oyuncu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cidden diyorum su midtjylland'den iyi adam cikiyor.
suan kanat aramiyoruz ama awer mabil'de yeni sisto gibi gorunuyor, erik sviatchenko'da var ve suan kiralik olan evander var.
bunlar bizim icinde degerli olabilir.

Transfer sezonunun başladığı saniye bi forvet bildirilir umarım. Son güne kalıp 5 maç oynayacak bi adam alınmasını istemiyorum

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci yarı güç kazanmış bir feghouliyle birlikte onyekuru-rodriguez-sinan rotasyonu bence yeterli olur. Bizim yapmamız gereken maiconun yerine sol stoper ve elli ayaklı iki forvet alıp devam etmek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri