Fatih Dursun
Aslan Üye
Ya Bu Demba BA olaki evimizde oynanan BJK maçında gol kaçırdı. Olacakları düşünebiliyor musunuz?Ba yerine seleznov alınsın yahu en azından Galatasaraylı adam..
Ya Bu Demba BA olaki evimizde oynanan BJK maçında gol kaçırdı. Olacakları düşünebiliyor musunuz?Ba yerine seleznov alınsın yahu en azından Galatasaraylı adam..
bir forvet alalım gerekirse 6 aylık olsun önemli değil. Bu sezon şampiyon olalım önce sonraki sezonları şimdi düşünmeye gerek yok.
Alana kim ya?Emre Kaplan: Galatasarayın forvetleri Alana ve Ba olacak
Alan,ba,seleznov 1 tanede stoper vardır.Abdurrahim Albayrak : “Görüştüğümüz, konuştuğumuz, anlaştığımız isimler var. Transferleri kampa yetiştirmek için uğraşıyoruz.”
Bu kisim cok onemli, bu takima en az 3 transfer lazim.
2 forvet
1 stoper
Orta saha şart benceAlan,ba,seleznov 1 tanede stoper vardır.
ba kumar bence sakatlık sorunu vardı. gerçi son hali nasıl bilmiyorumAlan ve Ba forvet ikilisine fitim ben şahsen.
Devre arası için orta saha lüks olur kanımca. 2 forvet + 1 stoper aldık mı tamamdır.Orta saha şart bence
Farmer'lik yapma.Alin size yeni transfer
![]()
8 de lazım ama alamazlarsa belhandayı 8 e çekersin emreyi de ileri atarsın.Orta saha şart bence
Alan,ba,seleznov 1 tanede stoper vardır.
Zaten tek forvet oynuyoruz, Ba bazen as bazen alternatif olur. O yüzden fazla üzmez bizi.ba kumar bence sakatlık sorunu vardı. gerçi son hali nasıl bilmiyorum
Hocam en azından geleceğe yatırıma yönelik bir transfer olsa iyi olur bence. Ndiaye bazen saçmalıyorDevre arası için orta saha lüks olur kanımca. 2 forvet + 1 stoper aldık mı tamamdır.
Emre falan kaydırılır bir şekilde 17 maçlık halledilir o iş bence. Ama seneye şart tabiki.Hocam en azından geleceğe yatırıma yönelik bir transfer olsa iyi olur bence. Ndiaye bazen saçmalıyor