GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 237

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,4K
Sayfa
237/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Celili 2000 li sanıyordum meğer ocak 98 liymiş. Neden kiralanmadığını anlamıyorum hala. Bu çocuk bu yaştan sonra oynamadan kendini geliştiremez.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu oynatır.hoca seviyo mustafayı
Hepsini oynatıyor ayrıca yavaş yavaş.

Atalay, yunus, Samet, Mustafa kapı, Ozan , celil, Ali Yavuz, Recep gül.....

Hepsi bu sezon şans buldu antrenmanlarda ve bir kaç A takım maçlarında.

Varmı bunun tarihimizde başka bir örneği bilmiyorum açıkçası ama hoca oynatmıyor veya ilgisi olmuyor idaası nekadar doğru bilmiyorum artık.

Şu operasyonda hoş olur ha

OUT
Maicon - 5 M €

IN
Luiz Felipe - 500 B € Kira (6.5 m € Opsiyon)
Alan - 1 M € İmza Parası
Llorente - 750 B € Bonservis

Llorente'nin sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış ve hiç oynamıyor Tottenhamda çok uyguna transferi biter 2.5 yıllığına. Alan'ı inanılmaz tamamlar Llorente indirir Alan yapıştırır.

OUT
Maicon - 5 M €

IN
Alan - 1 M € İmza Parası

Llorente'nin sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış ve hiç oynamıyor Tottenhamda çok uyguna transferi biter 2.5 yıllığına. Alan'ı inanılmaz tamamlar Llorente indirir Alan yapıştırır.
Irkcilik olmasin ama ispanyol istemiyorum. Hic tutmuyor bu ligde

balotelli iyide hosda, zaten futbolculuguna laf söyleyemeyiz ama cok disiplinsiz, parcalinin nekadar yakisacagini bilmeme ragmen düsünemiyorum, bir takimda feghouli, belhanda ve balotelli, aman allahim, oynekurudada bir piskopat tipi var, misal herhangi bir antrenmanda bir kavganin kacinilmaz bir gercek oldugunu unutmayin, maclari hele hele fener maclarini düsünemiyorum bile, örnegin belhanda.

OUT
Maicon - 5 M €

IN
Alan - 1 M € İmza Parası

Llorente kalitesinde biri gelirse 4-4-2 oynarız zaten. Ama Demba Ba veya Seleznyov gelirse bilin ki Alan tek santrafor oynayacak bu ikisindende hangisi gelirse yedegi olacak.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt