Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Cenk Tosun ve Çağlar kiralansın Alan satın alınsın Maicon satılsın. Gerisi Allah kerim.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cenk Tosun ve Çağlar kiralansın Alan satın alınsın Maicon satılsın. Gerisi Allah kerim.
AlanEren yollanip +1 santrafor daha alınmalı.
Ayrıca ÇİKKARİTO nasıl olur?
Boş verin transferi falan,az önce Havalimanın da Didem Soydan'ı gördüm. Aman tanrım dedim. Bu nasıl bir ... bu ne muhteşem bir fiziktir.
Muazzam bir kalçaya sahip, fizik ve endam mükemmel yahu ! Neyse hanım görebilir falan fazla uzatmayalım.Fantastik bir hanfendi
daha 1 sene once beni altyapı yüzünden gomuyodu herkes şimdi hepsi altyapı çılgını cikti :dHepsini oynatıyor ayrıca yavaş yavaş.
Atalay, yunus, Samet, Mustafa kapı, Ozan , celil, Ali Yavuz, Recep gül.....
Hepsi bu sezon şans buldu antrenmanlarda ve bir kaç A takım maçlarında.
Varmı bunun tarihimizde başka bir örneği bilmiyorum açıkçası ama hoca oynatmıyor veya ilgisi olmuyor idaası nekadar doğru bilmiyorum artık.
Gerçekten Çağlar 'ı kiralayabiliriz belki şansımızı deneyim bir bu sezon EPL 'de sadece 190 dakika forma bulabilmiş çoğu zaman kadro dışında kalmışCenk Tosun ve Çağlar kiralansın Alan satın alınsın Maicon satılsın. Gerisi Allah kerim.
Kulüp ve ülke futbolun tek kurtuluşu bu zaten. 20 yıldır bunu söyleye söyleye papağan oldum. Yavaş yavaş ffp sayesindedir artık hareketlenme olmaya başladı ister istemez doğru yöndedaha 1 sene once beni altyapı yüzünden gomuyodu herkes şimdi hepsi altyapı çılgını cikti :d
Abdürrahim'in kış uykusundan uyanmasını bekliyoruzHala transfer yokmu?
Bunlar transfer de yapamaz şimdi.Abdürrahim'in kış uykusundan uyanmasını bekliyoruz
Boş verin transferi falan,az önce Havalimanın da Didem Soydan'ı gördüm. Aman tanrım dedim. Bu nasıl bir ... bu ne muhteşem bir fiziktir.
didem soydan kim yav insan fotograf atar levent abicimMuazzam bir kalçaya sahip, fizik ve endam mükemmel yahu ! Neyse hanım görebilir falan fazla uzatmayalım.![]()
cok seymi istiyoruz yawhu ilk 11e 6 TRANSFER ISTIYORUZ alti ustu!!!!!!