GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 250

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,5K
Sayfa
250/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sende taraftarsin senide alalım o zaman kadroya.
Mantığa bak ya.
Tüm çöpler kendini bu şekilde bize kitliyor

Volkan,Olcay gibi fbli ve yetersiz oyuncularla andığın için öyle yazdım ozan 95 doğumlu gelişime açık oyuncu,fatih hoca ile büyük verim verir,gerçi senin gibi fatih terim düşmanları ile diyaloğa girmek bile gereksiz

Sende taraftarsin senide alalım o zaman kadroya.
Mantığa bak ya.
Tüm çöpler kendini bu şekilde bize kitliyor

Volkan,Olcay gibi fbli ve yetersiz oyuncularla andığın için öyle yazdım ozan 95 doğumlu gelişime açık oyuncu,fatih hoca ile büyük verim verir,gerçi senin gibi fatih terim düşmanları ile diyaloğa girmek bile gereksiz

Terim önce ömer'in göbeğini eritsin ondan sonra sıra ozana gelirse onun göbeği ile de ilgilenir.
Ozan kim biz kim ya.
Anadolu çöpü.

Mustafa Cengiz: "İki gündür uyku uyumuyorum. Vergi yatırmamız lazım. Yarın 27 milyon lira yatıracağız. Borçsuzluk alarak transfer yapmamız lazım."

Bu Belhanda guzellemesi sikti. Bilmesek Belhanda varken her maci kazaniyorduk sanir. 1 mac iyi oynadi diye goklere cikarmanin geregi yok. Sonraki maclarda ve deplasman maclarinda boyle oynasin canimizi yesin. Siz iyi oynadigi 1 2 mac sayarsiniz biz kotu oynadigi 30 mac sayariz
Aynen.
Cok degil, bir daha ki macta bugün övenler yine sövmeye baslayacak bu beyinsize.

Taraftar : forvet alak şampiyon olak

Mustafa cengiz : geçme namerd köprüsünden ko aparsın su seni,yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni

:red:

.

Rüyanda forvet görmene gerek yok. al iki tane rahat rahat uyu. 27 milyon ödiyecegiz diyorsun onuda anlasacagin o müthis sponsor ödesin

az sonra levent tüzemen müthiş duyumlar verecektir

Böyle bekliyoruz

17847.jpg

geçmiş olsun transfer falan beklemeyin artık!

Mustafa Cengiz: "İki gündür uyku uyumuyorum. Vergi yatırmamız lazım. Yarın 27 milyon lira yatıracağız. Borçsuzluk alarak transfer yapmamız lazım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt