GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 278

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,2K
Sayfa
278/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer haberler doğruysa yani karnım ağrıyor deyip 8 saat sonra uçakla maldivlere gittiyse gönderilmesi lazım.Takım içi disiplin başka türlü nasıl sağlanacak.Serdar gitmezse yarın x bir oyuncu çıkar serdarın yaptığının aynısını yapmaya çalışır.
Her böyle yapanı yollucazmı birader ? Eren aynı haltlari yedi ama nasıl kadro disi kalmadıysa Serdarda kalmayacak bu kadar basit. Konusacaklar anlasacaklar. Oyuncu kaybetme kredimiz yok. Yerini doldurabilecek vasıfta birileri olsa basimizda hadi yollasinlar derdim ama yeri dolmayacak bu yüzden yollamak aptalligin daniskasidir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim şahsi görüşüm ve hislerim başkanın geçen hafta ingiltereye M.city ile görüşmeye gittiğinde ozanı sattığı yönünde. Basına sızdırılan haberler gaz alma niyetiyle. Geçmiş olsun.

Demekki sirf ben rahatsiz olmamisim bu paylasimdan, sana ne adam tatili yapar diyenler bu habere ne diyor?

Su an tüm futbolcular (yerli, yabancı) tatilde. Kimi kendi memleketinde noelini kutluyor, kimi de denize giriyor. Serdar'ın eşinin paylaşımı şık olmamış ama bunda buyutulecek birsey de yok. Sırf bu paylaşım yüzünden futbolcu kadro dışı kalacaksa, hatta hatta satılacaksa kulupte futbolcu kalmaz.
Medyanın gazına gelmeyelim ..

Serdar bu takımın 3. kaptanı. Ve T. Milli olan 2 futbolcusundan biri. Defansın bel kemiği. Gecen sene sampiyon olduysak Serdar ın payı bunda cok buyuk. Bu takımın Serdar a bu sene de cok ihtiyacı var. Astronomik rakamlar olmadığı mddetce satılamaz.

Her böyle yapanı yollucazmı birader ? Eren aynı haltlari yedi ama nasıl kadro disi kalmadıysa Serdarda kalmayacak bu kadar basit. Konusacaklar anlasacaklar. Oyuncu kaybetme kredimiz yok. Yerini doldurabilecek vasıfta birileri olsa basimizda hadi yollasinlar derdim ama yeri dolmayacak bu yüzden yollamak aptalligin daniskasidir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Takımdaki 9-10 oyuncu haricinden yeri dolmayacak oyuncu yok bana göre.Serdar zaten 3 maç üst üste oynaması mucize bir oyuncu.İsteyen varsa satılmalı.

Gençler yaşım 40 küsür oldu,unutmayın Galatasaray taraftarının samimi duyguları,klübüne duyduğu sonsuz sevgi,zar zor biriktirip klübü için harcadığı parası,sevinci,gözyaşları hemen herşeyi o sizin efsane sandıklarınız,yönetici,futbolcu,hoca,kongre üyeleri nezdinde zerre önemi yokdur ve paçavra gibi harcanır bir nebzede,Galatasaray onların malıdır biz ise o mala karşılıksız sevdamızla tutunmaya çalışan sıradan basit insanlarız... şimdiki Ozan meselesi,klübün mali çıkmazı falan filan hepsi bu politikaların sonudur.kendinizi üzmeyin bu devran klüp tamamen batıralana kadar sürecek sonra bu klübün gerçek sahipleri taraftar onu tutup yukarı çıkaracakdır,onların def olması zamanı Galatasarayın artık herhangi bir çıkar sağlayamayacak kadar batmasıdır,biz ise hep olduğumuz yerde olacağız klübe sahip çıkacağız....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt