GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 279

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514,3K
Sayfa
279/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim o hataya düşmez diye düşünüyorum ama Ozan’a güvenip inadından yapabilir bunu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazen duygusalligimiz sacmalatiyor..

Serdari neden birakiyormusuz?
Hata yaptisya, veya yanlis davrandiysa cezasi verilir. kontrat oldugu surec bu isler gonderirim boyle yaparim soyle yaparim scamalik..

Cezasini ver eger dogru ise.. degil ise ortada durum yok.... cok kolay gaza geliyoruz malesef

Tardelli: ''Corinthians ve onun büyük taraftarına saygı duyuyorum ama 2019'da kariyerimi Brezilya'da sürdürmeyeceğim. Bunun kararını daha sonra vereceğim. Şu an ailemle tatilimi yapıyorum ve bunun keyfini çıkarmaya çalışıyorum''

Dursun Özbek gibi iş bitirici adamlardan Mustafa Cengiz gibi ömür bitirici adama düştük. Inanılır gibi değil. Ozan Korkut bari kazansaydı şu seçimi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
is bitirici derken? O serefsiz yag surat yüzünden bok yoluna girmis durumdayiz. Her leshe 5+ bonsveris, 3+ maas verirsen, nenem'de transfer yapar.
Sonuc ise uefa, ffp ile bir yerine semsiye'yi monte eder

harbiden taraftar yine mala baglamis. Yag sürün pustlarin ekmeklerine. Nereden saldiracaklarini cok iyi biliyorlar, karsilarinda böyle facia bir taraftar toplumu varken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt