GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 287

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
514K
Sayfa
287/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultraslan devreye girdiyse hocayla da irtibattadır.hallolur hersey.surekli aynı mevzuyu konuşup dillendirmeyin.herkes tatilde.playoff oynamiyoruz.melo ve riera da kavga etmedi.yani bu kadar yaygara koparmayın

Serdarı hoca sirkeler göz dagı verir kendine gel der affeder ... hee affetmesse bu olay sadece sivas maçı sonrası olanlar değildir bikaç şeyin birikmesidir yoksa takımın en iyi stoperini neden kadrodışı bıraksın (dogruysa ) neden kendi kafasına sıksın demekki var bişey . Ama serdar olayı tatlıya bağlanır özür diler serdar .

Bu sene sürekli ultraslanın yaptığı açıklamalar ile kurtulmamızdan bıktım. Kulüp kendini savunamıyor, iş bunlara kalıyor. En mantıksız hamlelerden biri olur ara dönemde Serdar'ı takımdan yollamak. Nasıl planlama bu? Eğer yalansa neden kulüp yalanlayamıyor da ultraslan aracı oluyor? Ben ua'dan Ozan Kabak açıklaması da bekliyorum. Bu işte sarpa sardı çünkü.

serdar olayı tatlıya baglanır
öyle umuyorum. şu asamada çok gereksiz bir konu. camıa tum enerjisini takıma katılacak yeni ismlere vermeli.

Ultraslan’ın tweet’i kafa karıştırıcı. Bunlar yönetimden ve Terim’den izinsiz böyle bir şey yazamazlar ama bu kadar habere rağmen yalanlama gelmemesi haberleri doğrular nitelikte. Ya Serdar üzerinden ayar veriyorlar futbolculara ve özür diletip affettik diyecekler ya da yine saçma sapan bir kaosa sürükleniyoruz.

Ahmet Çalık , Selçuk ve Eren gitsin de biraz içimizde rahatlama yaşayalım . Bu 3'lüden herhangi biri oynayınca takım tıkanıyor bağlanıyor resmen.

Serdar yabanci siniri belli olana kadar kalmali. Elimizde ne kadar iyi ve yetenekli türk varsa, o kadar az yabanci sayisi düser. Simdi kisin Serdar+Ozani satarsak bizim inadimiza 7+2 falan cikartirlar.

Takımında Ahmet , Selçuk ve Eren gibi yerliler varken gönderilmesi konuşulan isim eldeki en iyi yerlin Serdar :D

Resmen fazia

Bu onun bunun cocuklari yorum yapiyor bizimkilerde mal gibi atliyor

Sizden bir cacik olmaz, melo sneijder ve simdi muslera ve aziz. Medya ibnelik yapiyor, taraftar direkt hedef yapiyor.

Adamlarin selcul hakkinda 1 kere kotu birsey dediklerinizi gordunuzmj?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt