GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 295

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
295/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Genç oyuncumuz Ozan Kabak’ın ise sözleşme koşulları ile ilgili kulübümüz tarafından 4-5 ay önce başlatılan girişim, önce sonuçsuz bırakılmış, ardından temsilcileri tarafından devre arasına kadar zaman talep edilmiştir. Ozan Kabak’ın ve menajerlerinin, oyuncumuzun kariyerine nasıl ve nerede devam edeceğinin kararı sonrası kulübümüz oyuncu ile ilgili takdir hakkını kullanacaktır."

Bu kisim dusundurucu ama Terim varken Ozan kulubun onayini almadan gitmez, karaktersiz bir futbolcu oldugunu dusunmuyorum.

Yani istese menejerini değiştirirdi. Temsilcileri tarafından sözleşme koşulları yenilenme teklifi kabul edilmedi demek Ozan'ın da onayı olduğunu gösteriyor maalesef. Ya da yönetim sattı Ozan'da ikna edildi ve bu şekilde lanse ediliyor.

Bu işte yine yönetimin parmağı var gomis olayını biri yazmıştı inanmamıştım. ALBAYRAK-CENGİZ bir forvet uğruna takımı satma peşinde. Büyük ihtimal beyinlerini yıkayan bunlardır. HOCAM gözünü seveyim müdahele et olaya.

Ozan gitmek istiyorsa güle güle , çok da takmıyorum lakin Serdar hadi sen de git demek aşırı mallıktır . Türk yokken 2 Türk giderse stoperde Çalık en az 20 maç oynar her sene

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozan-Serdar ikilisi yıllar sonra taş gibi stoper hattı bulmuşuz. Ne halt etmeye girişiyorsunuz böyle işlere? Yönetim kurulunun Allah belasını versin her açıklamaları falso her açıklamaları. Açıklama yapıyorlar bir bok anlaşılmıyor.
Ozan serdar ikilisi çok fazla beraber oynamadı daha ama oynadıklarında gayet uyumlulardı. Belki yıllarca stoper işimiz hallolmuş olacaktı. Şimdi iki yeni stoper ara dur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaan Ayhan ve Ömer Toprak bonservisle alinir, Caglar da kiralanir. Ilaveten yabanci bir stoper alinir. Tamam iste bu kadar. Serdar Aziz'i bir yere okutmak lazim tabi haber dogruysa 4-5 civari birsey gelirse iyi. Yilda 20 mac oynuyor zaten adam. Maicon 5-6, Ozan 7.5 derken iyi bir para kaliyor.

Bok kiralanır bok alınır. Ulan forvet alamadılar daha onları mı alacaklar? Ne kadar kolay geliyor bazı şeyler ya. ŞAMPİYONLUĞU SATIYOR LAN ADAMLAR DUR DİYEN YOK MU?

Al işte twitter da bazı BEYİNSİZ taraftarlar tarafından Sizi buraya getirecek olan yeteneğiniz tutacak olan ise karakterinizdir demeye başlamış. Allah belanızı versin yobazlar sizi. Galatasaray taraftarı tarafından vefasızlık yapılan başka hiç bir taraftar görmedim. Her şeyi çok çabuk unutuyorsunuz çok çabuk. Anlık yaşıyorsunuz bir bok olmaz sizden.

Hemen ozana yüklenenler olmus. Leipzig maçinda isliklanir büyük ihtimal. Arka planda inanilmaz oyunlar dönüyor haberimiz yok.

Sen Yönetim olarak kendi altyapindan çikan oyuncuyu menejeri karistirmadan ikna edemiyorsan, bu koskoca Camianin baskani, yönetimi veya Herhangi birseyi olamazsin.

Genel olarak Bu sözlesme uzatma olayi Fatih Hoca ile bir görüsmeye bakar diyordum. Ozan kizdirilmis olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

18 yaşındaki çocuğu bile idare edemeyip elimizden kaçırırsak afedersiniz s. ktrsn gitsin Mustafa cengiz ve ekibi.. 4 ay önce As takımı rüyasında göremezdi ozan o çocuğu nasıl menajerlerin elinde oyuncak yaparsınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt