GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 297

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
297/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada bizim gibi salakça yönetilen başka kulüp var mıdır? 7.5a gitti büyük ihtimalle ozan! Milyonlara satabilecekken hemde! İnsanın içi sızlıyor!!!

bu yönetim dursun yönetimi kadar şerefsiz,kusura bakmayın.karı gılıklı adamlar var.gomisi,ndiayeyi,serdarı ve ozanı taraftarın önüne attılar.18 yasındaki cocukla yeni sözleşmeyi seve seve imzalayacaksın.gerekirse menajerine para ver sustur.

ozan zaten vefa gösterir ama bu yönetimin ozanı medya önüne atması kahpece

hersey hallolur da bu kadar kaos artık yeter abicim ya.bi rahat nefes alamıyoruz.yeni yıla girerken bile agzımıza ediyolat

LAN ADAM SERBEST KALMA MADDESİNİ TEKLİF YAPTIKTAN SONRA ÖĞRENDİK DİYOR. BU ADAM GALATASARAYIN BAŞINA GEÇMİŞ BİR AJAN OLABİLİR Mİ BUNLAR HOCAYI MI YEMEYE ÇALIŞIYORLAR??? BECERİKSİZLER,AHLAKSIZLAR

HOCAMA KADABAYI DİYENLERLE SARMAŞ DOLAŞ OLANLAR BİR BOKLAR DÖNÜYOR

bu yönetim dursun yönetimi kadar şerefsiz,kusura bakmayın.karı gılıklı adamlar var.gomisi,ndiayeyi,serdarı ve ozanı taraftarın önüne attılar.18 yasındaki cocukla yeni sözleşmeyi seve seve imzalayacaksın.gerekirse menajerine para ver sustur.

ozan zaten vefa gösterir ama bu yönetimin ozanı medya önüne atması kahpece
Dursun daha iyiydi

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ula ilk transfer nöbetimi actim belki biraz hareketlilik olur, transfer yapariz diye...
Her günümüz bos gecmiyor. Kaos üstüne kaos...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt