GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 299

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
299/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav adamin zamaninda sözlesmesini madde koymuslarsa, ve menajeri sözlesmeyi uzatmiyorsa hoca ve yönetim napsin? Cocugun kafasini silah tutup yeni sözlesmeyi imzalayacaksin mi desinler kendini mafya filiminde sanip?

Bu kadar basit ya. İmzalamiyorsa hadi abicim gule gule. Ne yapalim yani 18 yasindaki cocuk disariya gidecekse. Ben yönetimden nefret ediyorum ama ne yapsinlar ?

Simdi size bir soru salliyorum ozani dev bir külüp aldi 7.5 milyona ve ozani bize 1.5 yil daha kiralik olarak birakti sizce taraftarin tepkisi ne olur ozana?

Ulan bizim yeni forvetimizi konuşmamız gerekirken Ozan 'ın sözleşmesindeki fesih bedelini, Serdar 'ın gidip gitmeyeceğini, Eren&Selçuk 'un kadro dışı kalıp kalmayacağını filan konuşuyoruz

Ulan ben adım gibi eminim transfer döneminin sonuna kadar bu belirsizlik devam eder forvet filan da gelmez ...
O zaman ne yönetim kalır, ne Terim

44138.jpg

Ulan beceriksiz, vasifsiz , aptal yönetim. Sene basında yaptınız hata kulüp sizin yüzünüzden 50 milyon eurodan oldu, devre arasi oldu, adam akilli 2-3 oyuncu alacaginiza kaos ortami yarattiniz. Beyinsizler defolup gidin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok beceriksiz yönetim. beceriksizliklerini de yaptırdıkları algı ve mobbinglerle örtmeye çalışıyorlar ancak bunlar da çabuk ortaya çıktığı için iyice sıçıyorlar.

özetleyelim;

1-oktay mahmuti skandalı.
2-sedat incesu gibi tarihimizin en başarılı koçuna yapılanlar.
3-gomis'in ayıp edilip itibarsızlaştırılarak ve arkasından karı gibi gıybet yapılarak gönderilmesi.
4. de vardı ama şimdi aklıma gelmedi. gelince editleyeceğim.

son olarak da serdar aziz ve ozan kabak hakkında bir anda yumurtadan çıkar gibi çıkan iddialar.

şu koskoca camia içinden düzgün ve iş bilen bir adam çıkaramayacak mı? göremeyecek miyiz o günleri?

Sözlükten..

Unuttunuz mu bunları? Allah kahretsin ya büyük bir operasyon dönüyor.

Beyler,

Hersey Ozan da biter. Ozan, ben gitmiyorum derse kalir, gitmek isterse gider. Bakalim Ozan, ne kadar bir Galatasarayli.

Bu kadar mal bir kulup yok yahu hep kendi kendini bitiren. FT-UA’da oldugu gibi. Mustafa Cengiz gidecek yerine yine bunun gibi sperm beyinliler gelecek. Genel kurul zaten mik beyinlilerle dolu.

Beyler aptal mısınız? Salak salak yorumlar...

Ozan gitmek istiyorsa sittirsin gitsin. Dursun zamanında imzalanan bir sözleşme var. M. Cengiz'in kabahati ne? İki tane ergenin gazıyla bu kulüpten Abdurrahim Albayrak ta gitmez, merak etmeyin.

Kampa forvet yetismeli idi ama eminim daha capsiz albayrak düğünlerle uğraşsın. Bir bok beceremez bu dingiller.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan açıklama yapana kadar yönetime inanmam. Abdürrahim beyin kameralar karşısında nasıl yalan söylediğini hepimiz biliyoruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt