GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 300

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
300/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben linç yermiyim bilmiyorum ama ozan benim için öyle ahlar vahlar ettiricek bir futbolcu degil.Çok iyi Galatasaraylı olabilir ama asla çok iyi stoper olamayacak.Ben hırçın, döndürmeyen,sert stoper ujfalusi tarzi stoper hastasıyım.Ozan bence denayerin biraz daha fiziklisi.Baskı yapmak yerine baskıyı kabul edip rakiple koşmayi tercih eden bir stoper.Bu benim görüsüm tabi.Ama her ne olursa olsun 18 yaşındaki bir adamı elinde tutmak istemene rağmen sozleşmesindeki maddeyi göz ardi ederek kaptiriyorsan rezil bir idareciliktir bu.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ozan isi bitti artik asagi tükürsem sakal yükariya tükürsem biyik misali, 7.5 milyonu euro icin diretmeden giderse zaten taraftarin gözünde bitecek. yok yönetim ozaman 5 yillik yeni kontrat imzalatirsa ve bu kontrat yüksek bir bedelle olursa ve menajerinede sus payi büyük para verirse artik taraftar ozanin her yapti yanlisda artik desktek yerine tepki gösterecek .

ozan icin tek cözüm hic bir yere gitmiyorum yeni sözlesme yapmaya hazirim diyip böyle bir madde koydurmiyacak ve en önemlisi büyük para almiyacak ozaman taraftarin gözünde iyice büyür.

6- Son olarak; Ozan Kabak'ın da önünde bir sınav var... Saha içi sınavını iyi şekilde verdi, Galatasaray formasını hak etti. Şimdi Galatasaray'ı mı seçecek, yoksa menajerini mi? Yönetimlerin yaptığı hatalardan bağımsız olarak Ozan tercihini yapacak, bu işin sonunu o belirleyecek.

- UGUR KARAKULLUCKU

Dedigim gibi, Ozan ya Galatasaraya sececek yada menajerine, bakalim kim.

Seten: başakşehir, robinho’yu transfer etmiş..
büyük hareket..
göksel gümüşdağ işini biliyor..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yazık.. Şu takımdan artık bıktım. Sivas gibi şehirde gayet mutlu olan adamı bile söküp alıyorlar. Kadro ortalaması 32 yaş civarında. Bunlara birde örnek kulüp falan diyorlar ya ayar oluyorum..

Bu kadar gıcık takım olamaz.

Bak ne güzel oldu şimdi twitter da herkes adamsan kalırsın karakterlisen bırakmazsın diyor Ozan için beyler bu aşı zor tutar artık insAllah ben yanılırım.

SUÇLULAR
1f447.png
Oktay Mahmuti Işıl Alben Sedat İncesu Badou Ndiaye Bafetimbi Gomis Ozan Kabak Taraftar Üye Teknik Heyet ********************* Gazetesi SUÇSUZLAR
1f447.png
Yönetim Tff Mhk Pfdk Klüpler Birliği Havuz Medyası

..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt