GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 298

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
298/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayni sezon basi transfer dönemi yasiyoruz hoca iki forvet istedi gelen olmadi gibi birde elimizdeki forvet gitti. simdi bize iyi bir stoper lazimkene ozan ver serdari gönderiyoruz yerinede büyük ihtimal tek bir stoper gelir daha beter duruma düseriz. eger bu yönetimin sansi varsa sezon sonu bu takim sampiyon olur olmasada kendilerine kacacak delik arasinlar yalanci mustafa ile yalaka albayrak

devre arası gitmez ozan,ama şu medya önüne atma olayı bitirilmeli.ve yeni sözleşme imzalanmalı bir an önce.

Lan aklım almıyor. Çocuğun timingi mükemmel. Fiziği mükemmel,ahlaklı,çevik GALATASARAYLI nasıl yapıyorsunuz lan bunları. Yok mu bunların sosyal medyada telefonları falan. Daraldım yemin ediyorum.

Yönetim Ozan'ı medyanın önüne atarak becereksizliğini kanıtladı.

Ozan ve menajerini ikna edemeyerek yine becereksizliğini kanıtladı.

Gelelim Ozan'a gidecekse bile sözleşmesini uzatıp daha iyi bir bonservisle gitmeli eğer bunu yapmıyorsa onda da vefa kalmamış. Bugün Fatih Terim yerine Şenol Güneş olsaydı şuan hala U21 de oynuyor olurdu. Şampiyonlar liginde de ancak fifada oynardı.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan icin 7.5m az kabul ediyorum ama ayni performansi 2-3 yil daha lig ve CL'de gosterse bile en fazla 15-20m arasi veren olur. Bazilari 30-40m falan diyor da bu parayi kimse vermez, gercekci olmak lazim.

Yav adamin zamaninda sözlesmesini madde koymuslarsa, ve menajeri sözlesmeyi uzatmiyorsa hoca ve yönetim napsin? Cocugun kafasini silah tutup yeni sözlesmeyi imzalayacaksin mi desinler kendini mafya filiminde sanip?

mustafa kapı için o hareketi yapan çocuğun o karakterde olduğunu sanmıyorum,menajeri kesin sorun çıkarıyor,ozanın yapması gereken Galatasaray'lı gibi davranmak şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt