GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 309

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
309/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'in bu oyuncu grubuyla devam etmek istemedigi ayan beyan ortada. Sözlesmesi biten bir sürü oyuncu var, satilacak bir sürü oyuncu var ama devre arasinda yapilabilecekler biraz SINIRLI gibi görünüyor. Adnan Polat'in son sezonundaki gibi 8-9. falan olsaydik simdi FFP'nin icine tükürüp delice transfer yapiyor olurduk ama bir de UEFA gelirlerinden olmamak icin FFP'yi dikkate almamiz lazim. Hoca hem sampiyon olmak istiyor hem de kadroyu elinden geldigince temizlemeye calisiyor, ikisi birden zor.

Eveeettt
Gomis giderken feryat feveran ettik ama burada dahi vardir hocanin bir dusundugu denildi
Sonucu hep birlikte gorduk, yokmus

Simdi su yazilanlar icin de aynisini soyluyorum, eger bunlar gercekse hic bosa sampiyonluk hayalleri falan kurmayalim

Ozan Serdar meselesi degil, takimin ici boslatiliyor gormuyor musunuz
Her gidenden sonra gelenler mugdat omer gibiler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eveeettt
Gomis giderken feryat feveran ettik ama burada dahi vardir hocanin bir susundugu denildi
Sonucu hep birlikte gorduk, yokmus

Simdi su yazilanlar icin de aynisini soyluyorum, eger bunlar gercekse hic bosa sampiyonluk hayalleri falan kurmayalim

Ozan Serdar meselesi degil, takimin ici boslatiliyor gormuyor musunuz
Her gidenden sonra gelenler mugdat omer gibiler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocanın bir bildiği vardir demeyip baş kaldırdığım için kendimle gurur duyuyorum renkdaş

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gomis olayında sallayacaksanız yönetime sallayın fatih hoca ereni resmen yönetimin gözüne soktu yerine donk maicon alıp t.şk yaptı.. Hocayı resmen kandırdılar modeste diye diye en son babayı verdiler eline..

Eren karaktersizi var takımı her maçta yalnız bırakan gerektiğinde ağrılarım var diyip oynamayan. Ahmet beyinsizi var ne olduğu bilinmeyen. Tarık var orman çocuğu. Ömer var ziraat futbolcusu. Selçuk var pastacı yararsız kaptan. Serdar ne ulan serdar ne? Ozan ne? ALLAH belanızı versin. İş bilmez beceriksizler. Sadece bela okumakla kalıyorum çünkü forum kuralları sadece buna izin veriyor..

Yönetime gelirken şeffaf olunacak dendi. Nerede bu şeffaflığınız? Gelmeden önce ben şikecilerle dost olmam diyordun. Şimdi neden bu sarmaş dolaşlık. En önemlisi ve hala aklımın almadığı hoca bunları neden koruyor?

Şimdi Serdar ve Ozan gidiyor ve kimseyi almıyor muyuz bu mudur son tablo? Bari Selçuk'ta gitsin de bu 2 ayrılığı daha kabul edilebilir kılsın bu kımıl zararlısının da gidişiyle.

burda asıl sıkıntı serdar aziz ozan kabak vs meselesi değil bence sıkıntı bu işin ara transfer döneminde olması çünkü ara transfer alacağın oyuncular sınırlıdır bunların takıma uyumuda dersek yani tam bir kumar işi serdar aziz yaz döneminde gitse kimse fazla tepki göstermezdi fakat ara transfer dönemide gitmesi ve bu yönetimin olması çok düşündürücü bu yönetim devre arasında ozan kabak ve serdarı satıp stoper almassa şaşırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt