GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 307

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
307/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar gidemez bok yeri dolar. Ağlamayın sonra maçlardan sonra savunmamız topa basmıyor. Yumuşacık diye. Aynı şey ozan içinde geçerli. Müzmin sakat,kronik sakat. Kronik sakat sensin. Algınız batsın sizin.

yönetimin yanlısları var evet ama daha 10 maç oynayıp seni taa sezon kampında oynatıcam deyip kafaya takmıs fatih hocanı,Galatasaray'ı satarsan olmaz.top ozanda.fatih hoca da halleder muhtemelen olayı.

bence iş tatlıya baglanır ama gökay güney ogünü hemen kazanmak lazım.ahmete güven olmaz,serdarla yola cıkılmaz.maicon zaten gidici.

mangala
ozan
gökay
felipe
ogün

olması gereken budur.

var olus amacları bir seyleri yonetmek olan ekip fakat;
- gomisin durumunu yonetemediler, gomis karaktersizdi
- emrenin transferini yonetmediler, fazladan odediler, fenerbahce araya girdi
- modeste durumunu yonetemediler, adam koln de ama risk alamadılar
- federasyona ve yayın organlarına laf edemediler efendilik yaptılar
- alakasız, hatta rencide edici yorumlar yaptılar ama acemilerdi
- amator branslara sponsor bulacaklardı, neredeyse kapattılar ama kriz vardı
- forvet alamadılar ama kriterler vardı
- ozan 7.5 euro ya gidecek gibi ama sozlesmesini onceki yonetim yaptı
bu durumlarda hep bir sebep var ama yonetimin hic hatası yok, peki baskan ben olsam ne degisirdi, goruntude hic birsey degismezdi ben de en fazla onlar kadar beceremezdim.
eger ozan olayını da dogru duzgun yonetemezlerse bu baslıgın adını mustafa cengiz ve tayfası olarak degistirmek lazım cunku ortada yonetilen birsey olmadıgı icin yonetim de olamaz

Hala yönetimi savunup ozana,serdara sallayanlar var. Terim riera-melo olayında bile işi halleden bir insandı. Bu işin altında başka iş var. Yok pahasına satıyorlar çocuğu Allahınızdan bulun pislikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt