GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 306

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
306/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezonun ilk devresi bitti geriye dönün bir bakın bence çabuk unutuldu gibi herşey küfürler etttiğimiz maçları hatırlayın en fazla 2-3 isim haricinde herkesi gönderin diyoduk hocanın açıklaması içeride bişeyler döndüğünün kanıtıymış demekki,hiç kimseye üzülmem isteyen gidebilir rezil bir futbol izlettiler bize tarihin en basit grubunda 4 puan topladı reziller sadece yönetim seleznov,demba ba,jahovic gibi yetersiz isimler yerine iyi futbolcular almayı başarabilirlerse o zaman hiçbir sorun kalmaz bu takımıda 1 forvet 1 stoper düzeltmez düzeltir diyenler sezon maçlarını yeniden izlesinler
serdarın konusu tamamen rezillik kaptanlık yapacak adamın gireceği işler değil bunlar,son maçı kaybetsek herkes havlu attığımızı kabul edecek durumdaydı nasıl goller yediğimizi gördünüz fikstür tarih belli adam tatil planı yapıyor ve sakatım deyip maça çıkmıyor sezon başından beri hocaya çok kızdım ama bu konuda kızmam
ozan konusuna çok şaşırdım olgun,karakterli bir çocuğa benziyor menajer falan hikaye altyapısında yetiştiğin kulübe imza atmak bu kadar zor olmamalı ki daha 10 maç oynamışsın şimdiden böyle havaya girersen vefasızlık yaparsan sonun kime benzer bi düşün
en az 5-6 kişi gönderilip alan,muriel,balotelli,luiz felipe yani bu ayarlarda bu kalitede bu yukarısında isimler alabilirlerse sezon sonu temizliğe kaldığımız yerden devam etmeliyiz ozan,muslera,nagatomo,linnes dışında kalsın diyeceğim kimse yok ozanda kendi karar verecek bakalım 10 maç oynadım oldum ben diyosa buyursun gitsin,ben vefalıyım kalırım derse taraftar olarak arkasında dururuz her zaman..
HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN..

sezonun ilk devresi bitti geriye dönün bir bakın bence çabuk unutuldu gibi herşey küfürler etttiğimiz maçları hatırlayın en fazla 2-3 isim haricinde herkesi gönderin diyoduk hocanın açıklaması içeride bişeyler döndüğünün kanıtıymış demekki,hiç kimseye üzülmem isteyen gidebilir rezil bir futbol izlettiler bize tarihin en basit grubunda 4 puan topladı reziller sadece yönetim seleznov,demba ba,jahovic gibi yetersiz isimler yerine iyi futbolcular almayı başarabilirlerse o zaman hiçbir sorun kalmaz bu takımıda 1 forvet 1 stoper düzeltmez düzeltir diyenler sezon maçlarını yeniden izlesinler
serdarın konusu tamamen rezillik kaptanlık yapacak adamın gireceği işler değil bunlar,son maçı kaybetsek herkes havlu attığımızı kabul edecek durumdaydı nasıl goller yediğimizi gördünüz fikstür tarih belli adam tatil planı yapıyor ve sakatım deyip maça çıkmıyor sezon başından beri hocaya çok kızdım ama bu konuda kızmam
ozan konusuna çok şaşırdım olgun,karakterli bir çocuğa benziyor menajer falan hikaye altyapısında yetiştiğin kulübe imza atmak bu kadar zor olmamalı ki daha 10 maç oynamışsın şimdiden böyle havaya girersen vefasızlık yaparsan sonun kime benzer bi düşün
en az 5-6 kişi gönderilip alan,muriel,balotelli,luiz felipe yani bu ayarlarda bu kalitede bu yukarısında isimler alabilirlerse sezon sonu temizliğe kaldığımız yerden devam etmeliyiz ozan,muslera,nagatomo,linnes dışında kalsın diyeceğim kimse yok ozanda kendi karar verecek bakalım 10 maç oynadım oldum ben diyosa buyursun gitsin,ben vefalıyım kalırım derse taraftar olarak arkasında dururuz her zaman..
HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN..
baştan sona imzamı atıyorum.

bızde de biraz suc var.yönetime acıklama yapsın dedik,yaptılar ama sonunda da sövdük.gelismelerden haberdar olmak iyi ama ozanı taraftarın önüne atmamalılardı

Abicim anlamıyorsunuz bizim takımda yerli yok orta saha kanatlar hep yabancı forvetin yerlisi de bir boka yaramıyor zaten bekler yabancı kale yabancı.. Herifler yabancı sınırı getirdik dese ********************* gibi kalacağız.. Ozan serdar bu yüzden önemli bizim için ben açıkçası sırf performans olarak düşünmüyorum en iyi yerli stoperler bizde.. Umarım 2si de kalır hele ozan gibi gencecik bir yeteneği bu yaşta 7.5a kaçırırsak çok üzülürüm

Abdürrahim bey 1 hafta sonra ağlamaya başlar "Ozan çardeşim 20 milyon tl para istiyor resmenn fazia biz bu paraları veremeyiz. Ahmet çardeşim de elinden celeni yapacaktır. Allah Mustafa başçanımı başımızdan eksik etmesin"

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olayin asli sudur
Terim bunlara ya forvet ya str gidin dedi
Bunlarda Maicon gibilerini satmaya beceremiyecegi icin Ozan ve Serdari satmak icin harekete gecti
Bu taraftar bu ali cengiz oyunlarini yemez baskan!!!

Bu arada robinho ve boutaib başakşehire gidiyormuş.. Nasıl oluyor anlamıyorum şu 2 transferi biz yapsak min.6-7 milyon bonservis ödedik bakalım başakşehir kaça alacak.. İrfan canı gençlerdeyken çok beğenirdim 3e falan verseler diye iç geçiriyordum adam 1 milyona başakşehire gitti ne hikmetse..
Malum şahıs birşey isteyince yaptırıyor bir şekilde umarım 31 marttan sonra şu saçmalıklar dan kurtuluruz başak ve türevlerinin kökü kurusun

Ya Serdar çok iyi oyuncu değil bence de ama Ozan kalacaksa gitsin . İkisi birden gitmesi aşırı saçma yoksa fazla da önemli değil biri gitse

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt