GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 304

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
304/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya birde 18 macta oyle yada boyle 10 gol atmis adamdan 2-3ne koparorsak kardir diyip pazarlayamiyorsak şu kulubu hakketten satalim gitsin bak 1 milyonda olur lan para paradir

Düşünün ligteki bütün takimlarda yoneticilerinde nasıl bir git korkusu var öyle boylu değil
Tek 1kisi bile çıkıp diyemiyor akbilspor nasıl alıyor bu oyunculari hangi gelirle nasıl böyle büyük maaşlar verebiliyor
Bunu demeye tek 1 kişinin masasi yemiyor

Düşünün ligteki bütün takimlarda yoneticilerinde nasıl bir git korkusu var öyle boylu değil
Tek 1kisi bile çıkıp diyemiyor akbilspor nasıl alıyor bu oyunculari hangi gelirle nasıl böyle büyük maaşlar verebiliyor
Bunu demeye tek 1 kişinin masasi yemiyor

dese ne olur ki.. Adamlar bundan rahatsız değil,itiraf bile ediyorlar. Koskocaman "Başkomutan" pankartı açtılar, kulübün bu noktaya gelmesinde emekleri olduğunu söylediler vs.

Ülkede ne hesap veren var, ne hesap soran. Bu artık normal karşılanıyor ülkede.

Eger bu olaylar dogruysa gitmedıgı ıcın feguliyi oynatmayanlarında bu olaylarla bi alakası varmıdır acaba renktaş.

Fatih hoca ''oyuncu satılmak zorunda olduğunu'' biliyor elbet. ''Sürprizlere ve büyük bir değişikliğe hazır olun'' demek ''para kazandığımızı satmak zorundayız'' demek. Gomis mesela ''zam istemedim sözleşme istedim'' dedi ama yönetim o hamlesinden algı yarattı. Serdar giderse ''sakat Serdar bizim as stoperimiz bu bahaneleri veremez'' olucak. Ozan'ın aklı çelinmiş olucak vs vs.

Büyük çerçeve çok önemli. Büyük çerçevede para eden oyuncu gönderilmek istenecek. Bu zorunlu ve Galatasaray'ın geleceğini etkileyen bir durum. Mesela Ozan gitti diyelim. 2-3 sene sonra: ''Gitmek zorundaydım Galatasaray zor durumdaydı.'' dese kim hatırlar ve gittiği günkü tepkiyi gösterir ki? Uefa ile yaptığı antlaşmaya göre hamlelerini yapıyor yönetim ve teknik ekip. Bu antlaşmada uzun planlar yok maalesef. Satıp alacaksın, dengeyi sağlayacaksın yoksa büyük cezalar kapıda.

Ozanlar ilgilide şunu soyliyeyim cıty eğer para ve mangala karşılığı verilecekse ozan kardesimizin biletinide biz alalım kaybeden kendisi kazanan biz oluruz

Muslera, Mariano, ozan, maicon, belhanda, Garry,eren, serdar istenmiyorsa hocanın kafasındaki 11 çok iyi

Fatih
Linnes.. Ahmet.. Donk.. Naga
Fernando.. Badu
Feghouli.. Emre.. Onyekuru
Sinan

Bak bak itin yorumuna bak.Çok istediği oyuncuymuş elden kaçırmışız.İtoğlu it söylesin kimi istiyorsa onu transfer edelim.İşte bu ve bunun gibi tiplere hepimiz prim veriyoruz klüp üzerinde hak iddaa ediyorlar.Neymiş duyumcuymuş vs.Lan it sağdan soldan duyduğunu yazıyor 2 retweet 3 fav alınca kendilerini ilah zannediyorlar.Zaten yönetim de mal.Şimdi birdaha ceza yemek istemiyorum. Bir klüpte hiç huzur olmaz mı ya.Şampiyonluk kutlamalarımız bile 5 gün sürüyor sonrası kriz

CBbR2ZeX_400x400.jpg

Neyse biz alacagimiz oyunculara bakalim. Maicon, Ozan, Serdar gidecek haberleri varken umarim bu adam ile gorusmelere onceden baslamissizdir. Buyuk potansiyel diyorlar. Eger scout ekibi Ferland Mendy ve Ferri gibi oyunculari izleyip oneriyorsa bu adamdan da haberleri vardir, ne yapip edip takima kazandirmali. Buyuk takimlar pesinde ama biz iyi bir imza parasi, yillik ucret ve duzenli 11de oynamanin sozunu vererek kendisini ikna edebiliriz. Bakalim scout ekibimiz de bu vizyon var mi.

Eger bu olaylar dogruysa gitmedıgı ıcın feguliyi oynatmayanlarında bu olaylarla bi alakası varmıdır acaba renktaş.

Bak mesela farkettiysen değişimin geleceğini söyleyen Fatih hocanın üslubu ''yapmak zorundayız'' kabullenmişliğiyle ''sizin hoşunuza gitmeyecek oyuncular da gönderilecek.'' şeklindeydi. Yalnızca kaybedilen maç sonrasındaki üzüntü dili ile konuşulmadı o toplantılarda. Daha çetrefilli, daha tepkilere maruz kalacağının bilincinde söyledi sanki onları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt