GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 305

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
305/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine takımın bir tarafı eksik kalacaktır bu transfer döneminden sonra bu yönetimden akıllıca bir is beklemiyorum. Uyduruk 2 forvet bulup bombaları patlattuk derler stoper kalmaz en kötü Mariano gider sağ bek sıkıntısı yaşarız bişey olur.

Ozan konusu gitmek istiyorsa kendi karaktersizliği gider.

Amaaa bu durum yönetimi asla haklı çıkarmaz ! Taraftarın önüne attılar ve kendi beceriksizliğini başkasına vuruyor yönetim şuan. Eğer Ozanı 7.5'a kaybedeceksek direk istifa etsinler

Serdar olayına gelecek olursak. Bu kesinlikle 1 maçlık bi mesele değil. Daha önceden bir birikmişin sonucudur. Belhandayı bile affedenler Serdara bi anda bunu yapmaz.

O işin içinde bişeyler var

Kaan Ayhan ve Ömer Toprak bonservisle alinir, Caglar da kiralanir. Ilaveten yabanci bir stoper alinir. Tamam iste bu kadar. Serdar Aziz'i bir yere okutmak lazim tabi haber dogruysa 4-5 civari birsey gelirse iyi. Yilda 20 mac oynuyor zaten adam. Maicon 5-6, Ozan 7.5 derken iyi bir para kaliyor.
Ne okutması olm vitaminsiz tolgay ile takas ediyorlar bedelsiz

Linnes
Serdar
Ozan
Nagatamo
Belhanda
Feghouli

Sene basindan beri takimi sahiplenen mucadele eden isimler ve benim gozumde dokunulmazlar
Haklarini teslim etmek gerekirken biz ne yaptik

Feghouliyi sinanin arkasinda beklettik :/ gitsin diye adamin ustune bagirsak atmadigimiz kaldi

Linnes'i oynatmiyoruz suni cimde keciorene karsi fln oynuyor

Serdar'i bir instagram storysine harcadik.Son 2 sezondur Fernandodan daha az mac kacirmasina ragmen hala sakat fln deniliyor.

Ozan'i taraftarin kucagina attik.Millet orda burda sktir cekiyor defol fln yazmislar.

Belhandaya ztn deginmeye gerek yok ne yaparsa yapsin ne kadar mucadele ederse etsin küfür yiyor

:red::red:

Size kötü bir haberim var.

Atalay , yunus , Recep hepsinin sözleşmesinde serbest kalma maddesi var.

İmzalar dursun Özbek’e ait

Yahu yonetime gelmissin kimin ne sozlesmesi var bakmaz misin?
Daha dunku bebe sozlesme yapmaya yanasmiyor mu, oynatmazsin parlatmazsin
Golcun fazla para isterim gitmek istiyorum mu diyor, biskim yapamazsin otur yedekte o zaman dersin, baska adam satarsin idare edecek golcu alirsin
Kulubu itin kopegin oyuncagi yapacaklar bu gidisle

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt