GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 303

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,4K
Sayfa
303/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece ozan olayi degil bu guvensizligin sebebi bu adamlarin yaptigi arsa dayandi.

Gidip 2 tane bonservissiz adam alamamalari son gun besiktasin copune sulanip aaa paramiz yokmus diye amatorlukleri.
Son dediklerine katılırım. Ama ülkeninde içinde bulunduğu ekonomik durumu düşünmek lazım. Dolar 2 lirayken transfer yapmak var dolar 6 lirayken transfer yapmak var. Bunu kimse konuşmuyor mesela.
Dersen ki bedelsiz dopçular var onda da haklısın.

ozan paşa paşa oynar onu kafaya takmayın.sahadaki tek sogukkanlı oyuncumuz.ama ozan güzel bi açıklama yapsın ya da fatih hoca GStvye cıksın bişeyler söylesin.

Dursun Özbek gibi adamdan bu Baklavacı Hırb'a düştük. Osmanlı böyle çökmedi be.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1545932026269.webp

18 yaşında özgüvenli, potansiyeli yüksek olan 1 defans oyuncusunu Türk veya değil elinde tutamaz zaten bu yönetim. Ancak Ozan çıkıp Galatasaraylıyım ayağına yatıp Avrupa'ya gitmeye maçası yemezse kalır bizde. Öyle bir çocuğa da hiç benzemiyor.

ozan paşa paşa oynar onu kafaya takmayın.sahadaki tek sogukkanlı oyuncumuz.ama ozan güzel bi açıklama yapsın ya da fatih hoca GStvye cıksın bişeyler söylesin.
Olm siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyor musunuz da hala yönetimin bilmem ne kafalarındasınız? Yönetim birçok konuda yanlış yapmıştır ama bu konuda git Dursun'a koy madem koyacaksan. Yahut menajeriyle birlikte Ozan'ın koy.

BU YAZDIKLARIMIN HEPSİ ÖNGÖRÜ VE TAHMİNDİR...

Olanları özet geçiyim: Ffp kuralları nedeniyle oyuncu satılması, yıllık ücret bütçe dengesi yapılması gerekiyor. Baktılar yabancıları satamadılar Feghouli'yi satamadıkları gibi. Sözleşmeleri iyi, gitmek istemiyor adamlar. Maicon'a falan öyle aman aman teklif gelmiyor. Yerlilerden para edecek oyunculara yöneldiler. Transfer sezonu gelene kadar da buna zemin hazırlıyorlar. İleride anlaşılacak Gomis de bu sebeple gitti. Gitmek zorunda kaldı. Mobbing uygulanarak. Gomis de gitmek istemedi bence Feghouli gibi. Ozan ve Serdar'a da yapılan bu. Bazı basın organları da bu işin içinde olabilir, bilinçli ya da bilinçsiz bu algıya dahil oldular ama.

Dursun Özbek gibi adamdan bu Baklavacı Hırb'a düştük. Osmanlı böyle çökmedi be.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Atın şu ergen tayfayı. Size kalsak anası bellenirdi kulübün. Baklavacı diye küçümsediğin adam demek sana küçüklüğünden beri baklavaları(?) yedirmiş ki memeler olmuş 80C.

Lanet olsun ki o fotoğrafı hala unutmaya çalışıyorum.

Son dediklerine katılırım. Ama ülkeninde içinde bulunduğu ekonomik durumu düşünmek lazım. Dolar 2 lirayken transfer yapmak var dolar 6 lirayken transfer yapmak var. Bunu kimse konuşmuyor mesela.
Dersen ki bedelsiz dopçular var onda da haklısın.
ben yapi olarak min 1e 5 kazandirabilecek potansiyel yetenekler disinda bonservise karsiyim.
Yonetimin amatorluklerine karsiyim gittiler cocugu taraftarin kucagina attilar resmen.
Aytica 7.5 guzel rakam niye biz kendimizi bu kadar gaza getiriyoruz anlamiyorum. onemli olan her sene ozan gibi 7.5a 10a 3 tane oyuncu satip yerine yari fiyatina potansiyel bulmak veyahut altpayidan sifir gider ile yeni ozanlar yetistirmek ki yasin 100 tane cocuk aldilar onlardan illaki birtane cikar.

7ye falanda serdardan alip, 6da maicondan aldigini varsay.
20 milyon euro adam gibi scoutla 3 tane ozan kalitesinde adam bulursun. Ozellikle fransadan dusursek vah ki ne vah 1 sene sonra onu da 15e falan sat temiz.

BU YAZDIKLARIMIN HEPSİ ÖNGÖRÜ VE TAHMİNDİR...

Olanları özet geçiyim: Ffp kuralları nedeniyle oyuncu satılması, yıllık ücret bütçe dengesi yapılması gerekiyor. Baktılar yabancıları satamadılar Feghouli'yi satamadıkları gibi. Sözleşmeleri iyi, gitmek istemiyor adamlar. Maicon'a falan öyle aman aman teklif gelmiyor. Yerlilerden para edecek oyunculara yöneldiler. Transfer sezonu gelene kadar da buna zemin hazırlıyorlar. İleride anlaşılacak Gomis de bu sebeple gitti. Gitmek zorunda kaldı. Mobbing uygulanarak. Gomis de gitmek istemedi bence Feghouli gibi. Ozan ve Serdar'a da yapılan bu. Bazı basın organları da bu işin içinde olabilir, bilinçli ya da bilinçsiz bu algıya dahil oldular ama.
Eger bu olaylar dogruysa gitmedıgı ıcın feguliyi oynatmayanlarında bu olaylarla bi alakası varmıdır acaba renktaş.

kaos bazen güçlendirir,ayakta tutar.ama nefes almamıza engel olan seyler oluyo sürekli.ben buna sinirleniyorum.bırakın da millet yeniyıla kafası az rahat girsin.sonra ne halt yerseniz yiyin.

seküler bireyim ama şuna inanıyorum; başakşehir'in şampiyon olamama sebebi yediği bu haram paralar. Geçen seneye kadar kimse takmıyordu ama artık herkes anladı bunların parasının nereden geldiğini.

Kendileri bundan rahatsız değil zaten. Bana böyle iftira atılsa anında basın toplantısı yapıp belgelerle yüzlerine vururum ama onlar çok rahat. Hesap soran yok çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt