Tugay Nidag
Büyük Kaptan
Forvet transferi ve Maicondan kurtulmayi beklerken, iki türk stoper gidecek ve forvetden imza da yok. Transfer dönemi süper basliyor gibi
Zaten olcağı o aslında satabilseler satarlar ama onu da beceremeyecekler.2 stoper giderse mecbur kalır zaten uefaya 3 isim yazabiliyoruz
Zaten olcağı o aslında satabilseler satarlar ama onu da beceremeyecekler.
baştan sona imzamı atıyorum.sezonun ilk devresi bitti geriye dönün bir bakın bence çabuk unutuldu gibi herşey küfürler etttiğimiz maçları hatırlayın en fazla 2-3 isim haricinde herkesi gönderin diyoduk hocanın açıklaması içeride bişeyler döndüğünün kanıtıymış demekki,hiç kimseye üzülmem isteyen gidebilir rezil bir futbol izlettiler bize tarihin en basit grubunda 4 puan topladı reziller sadece yönetim seleznov,demba ba,jahovic gibi yetersiz isimler yerine iyi futbolcular almayı başarabilirlerse o zaman hiçbir sorun kalmaz bu takımıda 1 forvet 1 stoper düzeltmez düzeltir diyenler sezon maçlarını yeniden izlesinler
serdarın konusu tamamen rezillik kaptanlık yapacak adamın gireceği işler değil bunlar,son maçı kaybetsek herkes havlu attığımızı kabul edecek durumdaydı nasıl goller yediğimizi gördünüz fikstür tarih belli adam tatil planı yapıyor ve sakatım deyip maça çıkmıyor sezon başından beri hocaya çok kızdım ama bu konuda kızmam
ozan konusuna çok şaşırdım olgun,karakterli bir çocuğa benziyor menajer falan hikaye altyapısında yetiştiğin kulübe imza atmak bu kadar zor olmamalı ki daha 10 maç oynamışsın şimdiden böyle havaya girersen vefasızlık yaparsan sonun kime benzer bi düşün
en az 5-6 kişi gönderilip alan,muriel,balotelli,luiz felipe yani bu ayarlarda bu kalitede bu yukarısında isimler alabilirlerse sezon sonu temizliğe kaldığımız yerden devam etmeliyiz ozan,muslera,nagatomo,linnes dışında kalsın diyeceğim kimse yok ozanda kendi karar verecek bakalım 10 maç oynadım oldum ben diyosa buyursun gitsin,ben vefalıyım kalırım derse taraftar olarak arkasında dururuz her zaman..
HAYIRLISI OLSUN ŞİMDİDEN..
Tolgay gibi ligde 90 maça çıkıp gol dahi atamayan adamla Serdar'ı takas etmek isteyen gitsin kendine bir beyin mrg çektirsin.
Sonra da niye açıklama yapmıyorlar diye adamlara saldırıyor taraftar. Doğrular neyse dökülsün ortayabızde de biraz suc var.yönetime acıklama yapsın dedik,yaptılar ama sonunda da sövdük.gelismelerden haberdar olmak iyi ama ozanı taraftarın önüne atmamalılardı
hoca burda hersyey anlatmıs.temizlik şart,ozan da buna dahilse evet.Galatasaray'ı hemen satmak hoş degil.