GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 326

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,3K
Sayfa
326/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar bir şekilde affedilir bence ama Ozan gitti diye düşünüyorum
Maalesef Ozan 'ı istesek de elde tutamayacağız gibi reis. El oğlu sana Ozan 'ı satmak istiyor musun diye sormuyor serbest kalma bedelini öderse ve Ozan razı olursa bize laf söylemek bile düşmüyor. Ki şu oynadığı futbolu azıcık takip eden kulüpler varsa Ozan için 7.5 mil.€ hiçbir şey ...

Güzel kardeşim ben Türk Hava Yolların'da görev yapıyorum. Hemen hemen günlük 10 saate yakın burada vakit geçiriyorum. İlla duyduklarımız ve duyabildiklerimiz oluyor. Yetmiyor kendi görevim nedeni ile uçakların yolcu ve rezervasyon bilgilerine çok basit bir şekilde ulaşabiliyorum. Gayet normal değil mi ? Bir sorgulama yaptım bu haberler ve duyumlardan sonra, Nice uçağı ile ilgili 8 Ocak tarihine kulüp adına bir rezerve gördüm. Bunu paylaşmam suç ise yada yadırgıyor iseniz bir daha paylaşmam. ;)
İyi niyetimle sorduğumu belirtmiştim. Alınganlığınızı yaşınıza veriyorum. THY'de çalıştığınızı ve bu tür bilgiler paylaştığınızı zaten biliyorum. Sorumun cevabını aldım gibi. Söylentiler çıkar çıkmaz gidip sorgulama yaptınız ve bu bilgiye ulaştınız. Sonrada bizimle paylaştınız. Teşekkür ederim.

Monacoda herif sürekli oynamış ve küme hattındalar kiralamaları için mantıklı bir sebep yok, Şahsen Alan gelse yeter fazlasını beklemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri