GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Mert Aydinli

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 346

Mert Aydinli ·

Cevap
9,8K
Okunma
513,1K
Sayfa
346/489
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bircok GALATASARAY düşmanı serefsiz yorumcu tv'de çıkmış ''Falcao mükemmel bir silah, takıma cuk oturur'' diye açıklama yapıyor. Sadece bu yorumlar bile bahsedilen maliyetlerle Falcao'nun gelmesinin ne kadar yanlış olduğunu gösteriyor. Lütfen kendinize gelin değerli forum ailesi.
Küme düşeceksiniz hâlâ gelip trollük peşindesiniz.Hadi antuya yallah

Kasımpaşa, Norveç temsilcisi Sarpsborg'un orta saha oyuncusu Tobias Heintz'i [20] renklerine bağladı ..... ondan sonra yok diagne yok bilmem ne kasımpaşa bile olayı çözmüş koskoca GALATASARAYın çağ dışı hocası ve yönetimi neylerle uğraşıyor tabi onları destekleyen epey sayıda taraftarda bu yıkımda sorumlu.. Galatasarayı batırdınız yetmedi tamamen yok etmek istiyorsunuz...

modeste olayına döndürürler falcao olayını bizim beceriksizler.
son dakikaya kadar beklenti içine sokarlar başka alternatif yokmuş gibi sanki.
Alan gelirse dua edin siz.

Aga benden tavsiye bu Falcao’ya fazla kaptırmayın kendinizi. Dua edin de Alan gelsin. Ben onun bile alınabileceğini sanmıyorum. Bu işin sonunda yine seleznov boutaib Ba gibi adamlar var. Beklentiyi minimuma indirin ki Modeste olayına dönmesin
Yönetim çıkıp yalanlasın çok zor değil.Takım bugün pilav yedi diye haber çıksa,hayır makarna yedi diye en ufak şeyi yalanlıyorlar.Bu konuda sessiz kalmalarının iki sebebi olmalı.Ya haber doğru ya da taraftarı bir süre daha oyalamak.

Yönetim çıkıp yalanlasın çok zor değil.Takım bugün pilav yedi diye haber çıksa,hayır makarna yedi diye en ufak şeyi yalanlıyorlar.Bu konuda sessiz kalmalarının iki sebebi olmalı.Ya haber doğru ya da taraftarı bir süre daha oyalamak.
Ya bunlara 1 kuruşluk bile inanmam ben. Şu an sadece taraftarı oyalama peşindeler. Daha 1 hafta öncesine kadar yine ağlıyordu başkan FFP diye, ne oldu da birden Falcao’ya teklif götürecek kıvama geldik? Amaç belli , biz görüştük olmadı görüyorsunuz sevgili taraftarlar her şey GS için vs. Diyecekler bu işin sonunda.

2-3 ay geriden maaş ödeyen yönetimin senelik maliyeti 9-10 milyon euroyu bulan oyuncuya gitmesi saçma. Hadi madem ffp falan mevzu değil ne halt yemeye sene başı takımı forvetsiz bıraktınız nereden tutsan elinde kalıyor.

@Hakan_gundogar: "Galatasaray, Falcao için kiralama teklifi yaptı. Fatih Terim, Falcao'yu ısrarla istiyor. Dört tane sponsorun ortak bir şekilde bu transferi üstlenmesi bekleniyor." [A Spor]

Gündoğar: "Monaco sponsorlardan bir taahhüt bekliyor. Fransız ekibi, taahhüt gelince görüşmelere başlayacak. Falcao'nun kiralama bedeli ve alacağı ücret 1,5 yıllık toplam 11 milyon euroyu bulacak."

BB Erzurumspor, sezon başında Werder Bremen'den transfer ettiği Alman golcü Lennart Thy'ın sözleşmesini feshetti. 14 maça çıkan Thy, tek golünü Fenerbahçe'ye atmıştı.

herif zirvede birakti aiäsdjasäudjäajd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri